Feudo Arancio Dalila Riserva Sicilia DOC

Feudo Arancio Dalila Riserva Sicilia DOC

Italiaanse wijn | Sicilië | 80% Grillo & 20% Viognier | 2021

Rating:
100% of 100

Feudo Arancio Dalila Riserva Sicilia DOC is een sensationele Italiaanse witte wijn

Hij heeft een prachtige zachtgele kleur. Als de kurk van de fles is, mag je genieten van intense tropische geuren. Denk hierbij aan tonen van mango. Ook geuren van jasmijn, perzik, abrikoos, honing en citrus zijn niet te missen.

Je zal je na een slok verbazen hoe vol en rijk deze witte wijn is. Hij is zelfs wat romig en zeer elegant. Een subtiele toon van hout en een toets vanille kom je ook zeker tegen. Dit heeft de wijn te danken aan de Viognier druif die acht maanden op barriques heeft gerijpt. Al met al een zeer plezierige wijn waarvan je zeker zult genieten!

 

 

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
Vanaf € 9,50
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 10,99
6 flessen € 9,50
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

De winery van Feudo Arancio is ontworpen met respect voor de Siciliaanse tradities, de omgeving en de natuur. Duurzaamheid heeft alle aandacht: van zonnepanelen tot reductie in het gebruik van chemische middelen en met focus op recycling. De wijnen zijn harmonieus, karaktervol en weerspiegelen het temperament en de kenmerken van Sicilië: de zon, de zee en de natuur. Dat proef je ook terug in deze heerlijke Feudo Arancio Dalila Riserva.

Door de jaren heen, heeft Feudo Arancio, terecht, veel prijzen ontvangen! Zo ook deze witte wijn. Hij is tweemaal winnaar van een gouden medaille op de Berliner Wein Trophy en zilver op Mundus Vini! En dat is natuurlijk niet voor niets...

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: