Feudo Arancio

Op zoek naar een lekkere wijn van Feudo Arancio? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Feudo Arancio. Elke wijn van Feudo Arancio uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Feudo Arancio

12 Items

Aflopend sorteren

12 Items

Aflopend sorteren

Online wijn van Feudo Arancio kopen bij Abels Wijnen. Je kan wijn van Feudo Arancio zowel per fles als per doos bestellen. Koop je een doos wijn? Dan profiteer je van ruim doosvoordeel. Jouw bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Feudo Arancio!

Informatie over Feudo Arancio

Feudo Arancio bevindt zich in het zonovergoten Sicilië. Aan de Zuidelijke kust van Sicilië liggen de wijngaarden van Feudo Arancio. In 2001 is dit wijnhuis overgenomen door de wijnmakers van Mezzacorona. Op moment van overname, was alles in slechte staat. Toch wisten de wijnmakers het zeker, hier komen prachtige wijnen tot stand. Ze hadden gelijk! Na de overname hebben zij de wijngaarden opnieuw aangeplant met een irrigatiesysteem. De wijngaarden bloeiden snel op. Ook hebben zij een nieuwe winery gebouwd met de allernieuwste technieken. De winery is ontworpen met respect voor de Siciliaanse tradities, de omgeving en de natuur. Duurzaamheid heeft alle aandacht: van zonnepanelen tot reductie in het gebruik van chemische middelen en met focus op recycling. De wijnen zijn harmonieus, karaktervol en weerspiegelen het temperament en de kenmerken van Sicilië: de zon, de zee en de natuur. Door de jaren heen, heeft Feudo Arancio, terecht, veel prijzen ontvangen.

Online wijn van Feudo Arancio kopen

Koop jouw wijn van Feudo Arancio online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!