Kopke

Op zoek naar een lekkere wijn van Kopke? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Kopke. Elke wijn van Kopke uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €50,-!

Kopke

Items 1-12 van 25

Pagina
1 / 3
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 25

Pagina
1 / 3
Aflopend sorteren

Online port van Kopke kopen bij Abels Wijnen. U kunt port van Kopke zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos port? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment ports van Kopke !

Informatie over Kopke

Christiano Kopke heeft in 1638 het wijnhuis Kopke opgericht. Sindsdien houdt hij zich bezig met de export van wijn en port. Kopke is het oudste bedrijf in Portugal van buitenlandse afkomst. Echter is het bedrijf diep doorgedrongen tot de Portugese samenleving.

In 1882 woedde er een hevige brand, waardoor een groot deel van het verleden is verwoest. Hierom is het moeilijk een volledige tijdlijn te maken. De huidige eigenaar (sinds 1953) is er echter toch in geslaagd om de goede reputatie van het bedrijf te handhaven. Tot op heden wordt de port van Kopke over de gehele wereld geëxporteerd. Het merk wordt in meer dan 130 landen verkocht.

Online port van Kopke kopen
Koop uw ports van Kopke online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw port bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online port kopen!