Dessertwijn

Op zoek naar een lekkere dessertwijn? Op deze pagina vind je ons assortiment dessertwijnen. Elke dessertwijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Dessertwijn

16 Items

Aflopend sorteren

16 Items

Aflopend sorteren

Op zoek naar een lekkere dessertwijn? Op deze pagina vind je ons assortiment dessertwijnen. Elke dessertwijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd vanaf €75,-!

Ben je op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een Franse dessertwijn? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment dessertwijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over dessertwijn

De meest bekende dessertwijnen komen uit Sauternes en Barsac in het gebied rond Bordeaux. Een dessertwijn is over het algemeen zoet en zoals de naam het al zegt wordt deze meestal als begeleider van een dessert geschonken. Toch hoeft een dessertwijn niet per definitie bij een dessert gedronken te worden. In de wijnproductielanden worden dessertwijnen vaak geserveerd als aperitief en nog vaker als begeleider van een voorgerecht zoals bijvoorbeeld ganzenlever of blauwschimmelkaas. Wilt u een dessertwijn daadwerkelijk bij een dessert schenken dan is het belangrijk om te weten dat het zoetgehalte van de dessertwijn ongeveer gelijk moet zijn aan dat van het gerecht. Dessertwijn heeft over het algemeen als stijl dat het rijk, aantrekkelijk, zinnelijk en zoet is. U kunt natuurlijk ook, afhankelijk van het dessert, een mooie prosecco of champagne als dessertwijn schenken.

Online dessertwijn kopen

Abels Wijnen staat garant voor kwaliteit. Ons assortiment dessertwijnen is met zorg samengesteld. En kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Al onze dessertwijnen bieden wij tegen zeer scherpe prijzen aan. Wij bezorgen je wijnen netjes bij je thuis en al vanaf €75,- is verzending gratis. Online dessertwijnen kopen is dus extra voordelig bij Abels Wijnen! Naast dessertwijn kan je bij Abels Wijnen ook terecht voor rode wijn, witte wijn, rosé wijn, Prosecco, Cava, Champagne, proefpakketten, relatiegeschenken en cadeaus. Online wijn kopen bij Abels Wijnen: kwaliteit voor een scherpe prijs!