Gewürztraminer

Op zoek naar een lekkere wijn van de Gewürztraminer? Op deze pagina vind je ons assortiment Gewürztraminer wijn. Elke Gewürztraminer wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Gewürztraminer

2 Items

Aflopend sorteren
 1. Philippe Michel Gewürztraminer Arthur Metz

  Philippe Michel Gewürztraminer Arthur Metz

  Een ronde en gestructureerde wijn uit de Elzas met een heerlijke afdronk. ..Lees meer

  Vanaf € 12,45
 2. Yarden Frozen Gewurztraminer Golan Heights Winery Yarden Frozen Gewurztraminer Golan Heights Winery

  Yarden Frozen Gewurztraminer Golan Heights Winery 0,375l

  Lekkere zoete dessertwijn, gemaakt van bevroren druiven. Zo worden de smaak en kwaliteit behouden! ..Lees meer

  Vanaf € 22,75

2 Items

Aflopend sorteren

Online Gewürztraminer wijn kopen bij Abels Wijnen. U kunt Gewürztraminer wijn zowel per fles als per doos bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Gewürztraminer wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Gewürztraminer

Kenmerken van Gewürztraminer

De Gewürztraminer is een ras uit de Elzas. Gewürz is vanuit het Duits vertaald: kruidig en dat is de druif ook. De geur en de smaak van de Gewürztraminer is erg expressief. De kruidigheid in de wijn verschilt nogal. De Gewürztraminer is een stevige en krachtige wijn. De wijn is erg aromatisch en heeft de geur van lychee, rozenbladen en tropisch fruit. De wijn smaakt naar zwarte peper.

De smaak van Gewürztraminer

Zoals al gezegd is de Gewürztraminer erg kruidig. Mocht de oogst zijn mislukt, kan de wijn al snel vet en blozend zijn. Het kan een vreemde smaak bevatten. Is de opbrengst van de druif te groot, komen de aroma’s niet tot zijn recht.

Gewürztraminer in de Elzas

De Gewürztraminer doet het perfect in de Elzas. Nergens anders in de wereld overtreft de druif het. Buiten de Elzas komt de Gewürztraminer ook voor in Duitsland, Italië, Oostenrijk, Hongarije, Noord- en Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Australië en vooral in Nieuw-Zeeland.

Online Gewürztraminer wijn kopen

Bestel uw Gewürztraminer wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!