Alcoholvrije wijn

Op zoek naar een lekkere alcoholvrije wijn? Op deze pagina vind je ons assortiment alcoholvrije wijnen. Elke alcoholvrije wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Alcoholvrije wijn

11 Items

Aflopend sorteren

11 Items

Aflopend sorteren

Op zoek naar lekkere alcoholvrije wijn? Op deze pagina vindt u ons assortiment alcoholvrije wijnen. Elke alcoholvrije wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-!

Bent u op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een alcoholvrije rode wijn? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment alcoholvrije wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over alcoholvrije wijn

Waarom alcoholvrije wijn?

Als u een etentje of feestje organiseert wilt u natuurlijk rekening houden met gasten die geen alcohol willen of mogen drinken. Zo kan het zijn dat iemand zwanger is, aan de lijn, medicijnen slikt die niet samen mogen met alcohol of de BOB van de avond is. Wat de reden ook is, mensen die geen alcohol mogen drinken vinden het niet altijd even leuk om aan de frisdrank te moeten terwijl anderen uit het gezelschap gezellig een wijntje kunnen drinken. Alcoholvrije wijn is een prima alternatief als u of uw gasten geen alcohol mogen drinken. Zo kan de zwangere dame bijvoorbeeld tijdens een etentje ook meeproosten op het nieuwe leven dat in aantocht is!

Wat is alcoholvrije wijn?

Van de Voedsel- en Warenautoriteit mag wijn alcoholvrij worden genoemd als het alcoholvolume in de wijn maximaal 0,5% is. Als gevolg van gisting van natuurlijk suikers kan alcoholvrije wijn, net als producten zoals cola, sinaasappelsap of brood, nou eenmaal sporen van alcohol bevatten.

Weetjes over alcoholvrije wijn


- Een glas alcoholvrije wijn bevat maar 35 calorieën. Dat is nog minder dan de helft van het aantal calorieën uit een glas wijn met alcohol. Alcoholvrije wijn is dus een prima alternatief voor light frisdrank.
- Alcoholvrije wijn bevat geen gluten
- De productiemethoden van alcoholvrije wijnen zijn de laatste jaren steeds beter en geavanceerder geworden wat de kwaliteit en smaak van alcoholvrije wijnen steeds beter heeft gemaakt.

Hoe wordt alcoholvrije wijn gemaakt?

Alcoholvrije wijn wordt gemaakt door het "de-alcoholiseren", ofwel het onttrekken van alcohol, van alcoholhoudende wijnen. Dankzij de huidige geavanceerde technieken voor dit proces is de smaak van alcoholvrije wijn nauwelijks te onderscheiden van de smaak van de wijn voor het de-alcoholisatie proces.

Online alcoholvrije wijn kopen

Abels Wijnen staat garant voor kwaliteit. Ons assortiment alcoholvrije wijn is met zorg samengesteld. En kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Alle alcoholvrije wijnen bieden wij tegen zeer scherpe prijzen aan. Wij bezorgen de alcoholvrije wijn netjes bij u thuis en al vanaf €75,- is verzending gratis. Online alcoholvrije wijn kopen is dus extra voordelig bij Abels Wijnen! Naast alcoholvrije wijn kan je bij Abels Wijnen ook terecht voor rode wijn, witte wijn, rosé wijn, dessertwijn, Prosecco, Cava, Champagne, Port, proefpakketten, relatiegeschenken en cadeaus. Online wijn kopen bij Abels Wijnen: kwaliteit voor een scherpe prijs!