Appalina Sauvignon Blanc Alcohol Free

Vanaf € 4,95

Availability: Op voorraad, vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis!

€ 5,95
  • Vanaf per fles
  • 1 fles€ 5,95
  • 6 flessen€ 4,95
Appalina Sauvignon Blanc Alcohol Free
Voor wie graag wijn drinkt maar vanwege zwangerschap, medicijngebruik, dieet, deelname aan verkeer of welke ander reden ook (even) geen alcohol drinkt, is deze alcoholvrije Appalina Sauvignon Blanc een goed alternatief.

Appalina Sauvignon Blanc Alcohol Free heeft een prachtige helder en lichtgele kleur. Als je goed kijkt, zie je iets van groene tinten. Geuren van ananas, tropisch fruit en witte bloemen komen je al snel tegemoet, zodra de schroefdop van de fles af is. In de mond is hij mij rond en sappig. Smaken van citroen en grapefruit zijn niet te missen.
Met de ontwikkeling van nieuwe technieken zijn grote stappen gezet in kwaliteitsverbetering van alcoholvrije wijn. Met de modernste techniek wordt de alcohol uit de wijn verwijderd door de wijn vacuüm te trekken. Dit proces vindt plaats op lage temperatuur wat kwaliteit, bouquet en smaak zeer ten goede komt. Met deze moderne methode blijven namelijk de karaktereigenschappen van de druivensoorten beter behouden. Nog een voordeeltje: alcoholvrije wijn bevat zo'n 66% minder calorieën dan wijn met alcohol. Appalina Sauvignon Blanc Alcohol Free is een echte aanrader als je op zoek bent naar een alcoholvrije wijn!
Kleur en type Wit: elegant en fruitig
Land Frankrijk
Streek Languedoc Roussillon
Druivensoort Sauvignon Blanc
Serveertip Appalina Sauvignon Blanc Alcohol Free is heerlijk bij zeevruchten, wit vlees en kaas.
Afsluiting Schroefdop
Alcoholpercentage 0,1%
Inhoud fles 0,75l

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Waardering

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: