Over ons

Modern online concept op een
fundament van 40 jaar wijnvakmanschap

Hallo, wij zijn Maarten en Floor. Wat leuk dat je meer over ons wilt weten! Wij vertellen je graag hoe onze wijndroom werkelijkheid werd. Het begon allemaal in 2010. Wij hadden allebei een baan die ons veel gebracht heeft, maar ons niet echt gelukkig maakte. En dus gooiden we samen het roer om! Onze (schoon)vader Bas had al sinds 1984 de succesvolle slijterij/wijnhandel Bastion Wine & Spirits in Malden waar Maarten toen al in de weekenden vaak werkte. Floor had vele jaren werkervaring als Online Marketeer. Een gouden combinatie om het fundament voor een wijnwebshop te leggen. En zo geschiedde, abelswijnen.nl was geboren.

Waarom de naam Abels Wijnen? Wij zeiden altijd tegen elkaar dat we, als we een zoon zouden mogen krijgen, we die Abel zouden noemen. Gewoon, omdat we dat zo'n mooie naam vonden. Door alle energie die wij in de webshop hadden gestoken, voelde dit een beetje als ons eerste kind. En dus was de naam Abels Wijnen een logische keuze. In 2016 hebben wij de winkel Bastion Wine & Spirits van onze (schoon)ouders overgenomen. Met deze winkel als stabiele thuishaven is familiebedrijf Abels Wijnen inmiddels uitgegroeid tot een zeer toonaangevende en servicegerichte online wijnwinkel en bewezen we keer op keer dat je bij ons de lekkerste wijnen voor de scherpste prijzen kunt kopen. Dat is ook wat onze klanten zeggen, lees maar. Dat is waarvoor we het doen en daar zijn we heel trots op!

Wij stellen ons voor

FLOOR NAS-MIGO

EIGENARESSE

Mijn favoriete wijn: Domaine de la Rouvière Côtes de Provence Rosé AOP

MAARTEN NAS

EIGENAAR

Mijn favoriete wijn: Fratelli Giuliari Nemm Rosso Veneto

BAS NAS

GRONDLEGGER & INSPIRATOR

Mijn favoriete wijn: Chateau L'Ermitage Listrac Medoc Cru Bourgeois

HANS THEUNISSEN

MAGAZIJNBEHEER, WINKELVERKOOP & HORECASERVICE

Mijn favoriete wijn: Château Boissezon-Guiraud Saint-Chinian AOP

MELISSA MOERLIE

MARKETING, COMMUNICATIE & KLANTENSERVICE

Mijn favoriete wijn: Angelo Negro Moscato d'Asti

Loetje

LOETJE NAS

GASTVROUW & HOOFD BEVEILIGING

Mijn favoriete wijn: ik drink geen alcohol, geef mij maar mijn waterbak...

Onze waarden

ALTIJD OPEN

Onze webwinkel kent geen sluitingstijden. Onze website is 24/7 bereikbaar om de heerlijkste wijnen te bestellen! Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk om transparant te zijn. Met onze open communicatie proberen we je zo goed mogelijk te helpen en antwoord te geven op jouw vraag.

BETAALBAAR

Goede wijn hoeft niet altijd duur te zijn. Echt niet. Door onze jarenlange en goede connecties met wijnboeren en importeurs kunnen wij al onze wijnen voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Vrijwel alle wijnen uit ons assortiment kun je per fles bestellen. Bestelt je zes of meer flessen van een bepaalde wijn? Dan krijg je korting op de flesprijs.

EERLIJK EN SERVICEGERICHT

Wij hebben eerlijkheid en service hoog in het vaandel staan. Wij bieden geen onrealistische kortingen op veel te hoge prijzen, maar een eerlijke en betrouwbare prijsstelling. Waar voor je geld. Ben je, om wat voor reden dan ook, niet tevreden over je wijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en dit aan ons te melden. Wij helpen je graag. Je kunt jouw bestelling altijd binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Wij kijken graag met je mee naar een alternatief of je krijgt, indien je dat wenst, het aankoopbedrag terug.

LEKKER

Over de smaak van wijn kan menigeen uren filosoferen, maar ons uitgangspunt is vooral dat wijn gewoon lekker moet zijn. Alle wijnen uit ons assortiment hebben wij zelf geproefd en zorgvuldig geselecteerd. Wij verkopen dan ook uitsluitend kwaliteitswijnen waar wij zelf achter staan. Alleen het beste is goed genoeg voor ons en onze klanten. Wil je een wijn eerst proeven voordat je een doos bestelt? Geen probleem, vrijwel alle wijnen uit ons assortiment kun je per fles bestellen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Probeer dan eens een van onze proefpakketten met verschillende mooie wijnen uit ons assortiment.