Belondrade

Op zoek naar een lekkere wijn van Belondrade? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Belondrade. Elke wijn van Belondrade uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Belondrade

2 Items

Aflopend sorteren
 1. Belondrade Quinta Apolonia Belondrade Quinta Apolonia

  Belondrade Quinta Apolonia

  Terechte prijswinnaar! Deze Spaanse witte wijn is lekker fris en fruitig met een klein kruidje. Wat een dijk van een wijn... ..Lees meer

  Vanaf € 19,95
 2. Belondrade y Lurton Belondrade y Lurton

  Belondrade y Lurton

  Wat een sensatie! Deze Rueda Vredejo is the top of the bill van Spanje. Lekker romig en uitgebalanceerd met een perfecte frisheid! ..Lees meer

  Vanaf € 49,95

2 Items

Aflopend sorteren

Informatie over Belondrade

Meer dan 25 jaar geleden zijn Didier Belondrade en Brigitte Lurton begonnen met het maken van Rueda wijnen. Dit doen zijn in het hart van Rueda, onder de naam Belondrade. Hier vind je een gigantisch gangenstelsel aan wijnkelders. Dit laat zien dat er ver terug in de tijd al wijnen werden gemaakt in Rueda. De wijnen van Belondrade zijn vaak moderne wijnen met de typische karaktereigenschappen van Rueda.

Wijngebied Rueda ligt ligt in Spanje, ongeveer 165 kilometer van Madrid. Je vindt het gebied aan de oevers van de Duero. Rueda wijnen zijn al jarenlang een begrip. Vooral Rueda Verdejo wijnen zijn van velen favoriet. Dat snap ik ook wel, want deze wijnen zijn vaak van topkwaliteit. 

De wijn Belondrade y Lurton mogen we wel het paradepaardje van wijnhuis Belondrade noemen. Het is één van de bekendste Rueda wijnen van Spanje. Ook in de gastronomie wordt deze wijn vaak geschonken. Vooral in het wat hogere segment. 

Van de Belondrade wijnen is er maar een beperkte oplage beschikbaar. Je mag dus van geluk spreken als je een fles van deze wijnen weet te bemachtigen!

Wij hebben de volgende Belondrade wijnen in ons assortiment:

- Belondrade y Lurton
- Belondrade Quinta Apolonia

Online wijn van Belondrade kopen

Koop jouw wijn van Belondrade online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!