Wijn met eigen etiket

Op zoek naar een lekkere wijn met eigen etiket? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen met eigen etiket. Elke wijn met eigen etiket uit ons assortiment is vanaf 60 flessen te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Wijn met eigen etiket

2 Items

Aflopend sorteren
 1. Wijn met eigen etiket: Blanc Vermentino Chardonnay

  Wijn met eigen etiket: Blanc Vermentino Chardonnay

  Droge witte wijn die wij kunnen voorzien van uw persoonlijke etiket. Gemaakt van de druivensoorten Vermentino en Chardonnay. Een perfecte druivencombinatie. ..Lees meer

  Vanaf € 6,95
 2. Wijn met eigen etiket: Rouge Carignan Merlot

  Wijn met eigen etiket: Rouge Merlot Cabernet Sauvignon

  Franse rode wijn die wij kunnen voorzien van uw persoonlijke etiket. Heerlijke volle rode wijn met zachte tannines! ..Lees meer

  Vanaf € 6,95

2 Items

Aflopend sorteren

Ben je op zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk? Wil je dat de flessen wijn perfect aansluiten bij een feestelijke gelegenheid, zoals een huwelijk of jubileum? Bestel dan wijn met een eigen etiket! Jouw eigen wijnetiket kan voorzien worden van een eigen logo, foto en/of tekst. Het is mogelijk om een eigen ontwerp op te sturen, maar onze ontwerpers staan graag voor je klaar om jouw persoonlijke wijnetiket te ontwerpen. Deze extra service is geheel kosteloos. Een fles wijn met een exclusief wijnetiket maakt de fles extra feestelijk en bijzonder! Vanaf 60 flessen is het mogelijk om wijn met een eigen etiket te bestellen. Hierbij zijn verschillende combinaties mogelijk in rood, wit en rosé. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Fles wijn met eigen etiket bestellen?

Wil je een fles wijn met een eigen etiket bestellen? Mail dan naar info@abelswijnen.nl een tekst, foto, logo en/of andere informatie die je op het etiket wilt hebben. Wij doen vervolgens op korte termijn een lay-out voorstel ter beoordeling. Daarbij zorgen wij ervoor dat jouw eigen wijnetiket er mooi, origineel en professioneel uitziet. Na akkoord wordt jouw wijn geëtiketteerd en uitgeleverd. Simpel en snel, zonder kopzorgen dus!

Prijzen van een wijn met eigen etiket

Al vanaf €5,99 (incl. BTW) per fles kun je wijn met een etiket bestellen. Dit is inclusief een fles kwaliteitswijn naar keuze (rood, wit of rosé), het ontwerp van het eigen wijnetiket, een proefdruk per mail van het etiket, een full-color etiket, druk- en zetkosten, het aanbrengen van het etiket op de fles en bezorging op adres. Indien je dat wenst kun je de wijn met eigen etiket, tegen een meerpijs, door ons laten inpakken in één van onze cadeauverpakkingen.

Voorwaarden & overige info over wijn met eigen etiket

De levertijd van wijn met een eigen etiket is circa twee weken.

De genoemde prijzen zijn inclusief:
- een fles kwaliteitswijn. Je hebt hierbij de keuze uit rode wijn, witte wijn of rosé wijn
- full color etiket
- druk en zetkosten
- proefdruk
- het plakken van het etiket
- verzendkosten