Tarani

Op zoek naar een lekkere wijn van Tarani? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Tarani. Elke wijn van Tarani uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Tarani

3 Items

Aflopend sorteren
 1. Tarani Sauvignon

  Tarani Sauvignon Blanc

  Toegankelijke Sauvignon Blanc met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Soepel, zacht, fruitig en lekker fris. ..Lees meer

  Vanaf € 5,85
 2. Tarani Malbec

  Tarani Malbec

  Heerlijke Franse rode wijn met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Zachte tannines en vrij zacht in de mond. Een intense Malbec... ..Lees meer

  Vanaf € 5,85
 3. Tarani Gamay Rosé

  Tarani Gamay Rosé

  Prachtige rosé wijn uit Frankrijk. Lekker fruitig met een aangename zuurgraad... ..Lees meer

  Vanaf € 5,85

3 Items

Aflopend sorteren

Informatie over Tarani

Tarani wijnen zijn populair en wij snappen helemaal waarom! De wijnen hebben een fantastische prijs-kwaliteit verhouding en hebben veel prijzen in de wacht weten te slepen. Tarani is onderdeel van Vinovalie. Dit is een samenwerkingsverband tussen vier caves in Frankrijk. Zij werken samen met als doel de kwaliteit van de wijnen naar een hoger niveau te tillen. Wat ons betreft gaat dat hen zeer goed af. Tarani wijnen zijn pareltjes die je echt geproefd moet hebben. Wij hebben de volgende Tarani wijnen in ons assortiment:
- Tarani Gamay Rosé
- Tarani Sauvignon Blanc
- Tarani Malbec

Online wijn van Tarani kopen

Koop jouw wijn van Tarani online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!