Tarani Malbec

Franse wijn | Sud Ouest | Malbec | 2021

Tarani Malbec is een Franse rode wijn, gemaakt van de Malbec druif. Zwoel en zacht, zo mogen we deze wijn wel noemen. Toch heeft hij lekker veel pit. Daar houden we van...

Deze Malbec heeft een donkere, paarsrode kleur. Je neus geniet van fruitige geuren. Geuren van rijp fruit om precies te zijn. Denk hierbij aan kersen, pruimen en bramen. Ook kom je wat specerijen tegen. Dit komt vooral door de houtrijping die de wijn heeft ondergaan. Wat dacht je van zoethout en vanille? Perfect!

Nadat je een slok hebt genomen, proef je fijne zuren. De tannines zijn zacht en de wijn is redelijk vol in de mond. Genieten is gegarandeerd met deze heerlijke Tarani Malbec!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 5,85
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 6,99
6 flessen € 5,85
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Tarani wijnen zijn populair en wij snappen helemaal waarom! De wijnen hebben een fantastische prijs-kwaliteit verhouding en hebben veel prijzen in de wacht weten te slepen.

Tarani is onderdeel van Vinovalie. Dit is een samenwerkingsverband tussen vier caves in Frankrijk. Zij werken samen met als doel de kwaliteit van de wijnen naar een hoger niveau te tillen. Wat ons betreft gaat dat hen zeer goed af. Tarani wijnen zijn pareltjes die je echt geproefd moet hebben, net zoals deze Tarani Malbec...

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: