El Coto de Rioja

Op zoek naar een lekkere wijn van El Coto de Rioja? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van El Coto de Rioja. Elke wijn van El Coto de Rioja uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

El Coto de Rioja

5 Items

Aflopend sorteren

5 Items

Aflopend sorteren

Informatie over El coto de Rioja

De topwijnen van El coto de Rioja zijn afkomstig uit Rioja, Spanje. Uit Oyón om precies te zijn.

El Coto de Rioja is in 1970 opgericht. Het is dus nog een vrij jong wijnbedrijf. Jong, maar zeer succesvol.

Het wijnhuis maakt gebruik van moderne technieken, maar eveneens van eeuwenoude tradities. Dat proef je terug in de wijnen.

Het wijnhuis bezit ruim 700 hectare aan eigen wijngaarden, allemaal verdeeld over zeven locaties. Dit maakt het voor het wijnhuis mogelijk om gebruik te maken van een breed druivenaanbod.

Voor het rijpen van rode wijnen maakt El Coto de Rioja gebruik van 72.000 eikenhouten vaten. Dit is uniek!

Het wijnhuis staat bekend om de El Coto Crianza Rioja. Dit is de meest verkochte Rioja Crianza in heel Spanje. Verder is de El Coto Blanco Rioja de meest verkochte witte Rioja van heel de wereld! Ook de Coto de Imaz Reserva Rioja, El Coto Verdejo Rioja en El Coto Semidulce Rioja zijn parels!

Online wijn van El coto de Rioja kopen

Koop jouw wijn van El coto de Rioja online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!