El Coto Crianza Rioja

El Coto Crianza Rioja

El Coto Crianza Rioja is een Spaanse rode wijn. We kunnen terecht zeggen dat dit een topwijn is. Deze wijn is namelijk de meest verkochte Rioja Crianza in heel Spanje. Dat belooft dus wat...

Deze Crianza heeft een mooie kersenrode kleur. De fruitigheid springen direct het glas uit. Je reukpappillen worden meteen verrast met heerlijke geuren. Ook in de mond proef je veel fruit. Ook een beetje vanille. Deze combinatie is echt geweldig. Verder is hij mooi zacht en elegant in de mond, maar toch ook vrij krachtig. 

De druiven van deze Rioja Crianza worden na de oogst streng gecontroleerd. Alleen de allerbeste druiven mogen mee voor deze wijn. Het hele wijnmaakproces wordt onder strenge controle uitgevoerd. Uiteindelijk rijpt deze rode wijn minimaal 12 maanden in Amerikaanse eikenhouten vaten. Daarna nog eens zes maanden op fles. El Coto Crianza Rioja is een echte topper voor een mooie prijs!

 

 

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 9,40
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 11,99
6 flessen € 9,40
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

El Coto Crianza Rioja is de meest verkochte Rioja in heel Spanje. En aangezien de Spanjaarden best kritisch zijn als het om wijn gaat, zegt dit natuurlijk genoeg! Het is ook echt een topwijn voor een zeer schappelijke prijs!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: