Carlos Serres DOC. Rioja Crianza

Carlos Serres DOC. Rioja Crianza: Spaanse wijn met een Frans karakter

Carlos Serres DOC. Rioja Crianza is een heerlijke Spaanse rode wijn met een Frans karakter. Carlos Serres, de wijnmaker van deze wijn, is van oorsprong een Franse wijnmaker. Hij kwam op veel plekken op de wereld, maar in Rioja zag hij veel kansen. Hij begon hier een wijnhuis en hij had gelijk: uit Rioja komen prachtige wijnen. Kijk maar naar deze Crianza!

Kleur, geur en smaak van Carlos Serres DOC. Rioja Crianza

Carlos Serres DOC. Rioja Crianza heeft een aantrekkelijke robijnrode kleur met paarse tinten. Al bij het openen van de fles word je verrast door nieuwsgierigmakende geuren van rood fruit, wat kruiden en iets van drop.

Deze crianza heeft een houtrijping van zes maanden op eikenhouten vaten gehad in de kelders van Bodegas Carlos Serres, en dat proef je. In de smaak is deze rode wijn elegant met een goede balans tussen vanille van de houtrijping en de fruitige tonen. De harmonieuze afdronk is de kers op de taart!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 8,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,95
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Als je deze Carlos Serres DOC. Rioja Crianza drinkt, waan je je voor even in Spanje. Ga je tapas eten? Schenk dan zeker deze wijn erbij!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: