Carlos Serres Rioja DOC Organic Tempranillo Tinto

Carlos Serres Rioja DOC Organic Tempranillo Tinto

Carlos Serres Tempranillo Rioja DOC: biologische wijn

Carlos Serres Tempranillo Rioja DOC is een bijzonder lekkere wijn uit Spanje. Wil je een bewuste keuze maken? Kies dan voor deze wijn! Deze rode Rioja wijn is namelijk biologisch. Hij is gemaakt van biologisch geteelde druiven. Je kan ervan op aan dat er voor deze druiven geen gebruik is gemaakt van bijvoorbeeld kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen.

Kleur, geur en smaak van Carlos Serres Tempranillo Rioja DOC

Al bij het inschenken van een glas kan je zien dat deze wijn veel diepgang heeft. Hij heeft namelijk een prachtige intense donkere kleur. In de rand van het glas zie je een lichte robijnrode verkleuring. Houd je je neus boven het glas dan ruik je meteen donker bosfruit, een tikje kruiden en iets van vanille.

Deze Rioja heeft een subtiele houtrijping gehad van zes maanden op Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten. Na botteling heeft hij ook nog een flesrijping van 6 maanden gehad in de kelders van Bodegas Carlos Serres. Hierdoor heeft hij subtiele tonen van vanille en is hij vol en rijk van smaak. Deze wijn is perfect in balans. De afdronk is lekker lang.

Eén ding is zeker: je geniet zeker van deze Spaanse rode wijn !

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
€ 7,99 € 5,99
Dit product is direct leverbaar
i
Deze aanbieding geldt nog
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Carlos Serres Tempranillo Rioja DOC komt uit het wereldberoemde wijngebied Rioja. Wist je dat Rioja het eerste gebied in Spanje is dat een DO status verwierf. In 1991 is deze status verhoogd naar DOC. Ook met deze status had het gebied de primeur.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: