Carlos Serres DOC. Rioja Reserva

Carlos Serres DOC. Rioja Reserva: de wijn die Carlos Serres op de kaart zette

Carlos Serres DOC. Rioja Reserva is de wereldberoemde wijn van Bodegas Carlos Serres. Deze Rioja wijn maakte het wijnhuis ook in het buitenland razend populair.

Kleur, geur en smaak van Carlos Serres DOC. Rioja Reserva

Carlos Serres DOC. Rioja Reserva is een heerlijke Spaanse rode wijn. Deze fantastische wijn is gewoon een feest om te drinken! Het feestje begint al bij het openen van de fles, want dan komen de heerlijke geuren van rijp donker fruit, vanille, chocolade, kruiden en houttonen je tegemoet. De intense donkere kleur in het glas verraad al een beetje dat dit een krachtige wijn met pit is.

Carlos Serres DOC. Rioja Reserva heeft een minimale houtlagering van twaalf maanden gehad in de kelders van Carlos Serres. Dat proef je want hij is lekker krachtig, maar toch elegant in de mond. Je proeft donker fruit, vanille, kruiden, drop en tonen van hout. De krachtige en harmonieuze afdronk maakt deze wijn helemaal af. Echt een top wijn uit Rioja die je voor geen goud wilt missen!

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 13,45
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 14,99
6 flessen € 13,45
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Als je een liefhebber bent van een krachtige wijn dan raad ik Carlos Serres Rioja Reserva zeker aan. Krachtig, maar toch harmonieus en goed in balans. Echt een topwijn voor de liefhebbers van Rioja!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: