Domaine de La Baume

Op zoek naar een lekkere wijn van Domaine de La Baume? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Domaine de La Baume. Elke wijn van Domaine de La Baume uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Domaine de La Baume

Items 1-16 van 18

Pagina
1 / 2
Aflopend sorteren

Items 1-16 van 18

Pagina
1 / 2
Aflopend sorteren

Online Domaine de La Baume wijn kopen bij Abels Wijnen. Je kan Domaine de La Baume wijn zowel per fles als per doos bestellen. Koop je een doos wijn? Dan profiteer je van ruim doosvoordeel. Jouw bestelling wordt gratis bij jouw thuis bezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment Domaine de La Baume wijnen!

Informatie over Domaine de La Baume

Domaine de La Baume is een belangrijk en groot vooraanstaand wijnhuis uit de Languedoc in Frankrijk. De naam Saint-Paul komt van Paul, een jongeman die een goede vriend was van de voormalige eigenaar van La Baume. Hij had een grote passie voor wijnen en bracht zijn vrije tijd door in de wijngaarden en in de wijnkelders. Hij was ervan overtuigd dat van Franse druivenrassen succeswijnen gemaakt kunnen worden. En ja, hij had gelijk! De Languedoc is de zonnigste regio van Frankrijk. De Languedoc profiteert namelijk van wel meer dan 320 zonnige dagen in het jaar. De druiven worden het hele jaar blootgesteld aan zonlicht. Daarnaast genieten ze van een warm klimaat. Resultaat: rijke en rijpe druiven die eindigen in zeer aromatische plezierwijnen met heerlijke fruitige tonen.

Online Domaine de La Baume wijn kopen

Koop jouw wijnen van Domaine de La Baume online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt de wijn bij jouw thuis bezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!