Vignobles La Baume Chardonnay Limoux AOP

Franse wijn | Limoux (Languedoc-Roussillon) | Chardonnay & Mauzac | 2021

Wow, we hebben een nieuw paradepaardje ontdekt! Vignobles La Baume Chardonnay Limoux AOP is een heerlijke Franse witte wijn. Deze "dikke" en volle witte wijn kan zich makkelijk meten met de exclusieve Meursault wijnen uit de Bourgogne. En het goede nieuws is...deze wijn valt in een veel gunstigere prijsklasse!

Vignobles La Baume Chardonnay Limoux heeft tien maanden in houten vaten gerijpt, waarvan één derde op nieuw hout. Dat merk je direct aan de tropische geuren en de romige stijl van deze wijn.

Al bij het inschenken van het eerste glas maakt zijn prachtige gele kleur met gouden reflecties je al meteen nieuwsgierig. Als je je neus boven het glas houdt, vallen de tropische geuren direct op. Je herkent hier iets in van perzik.

Al bij de eerste slok, merk je dat hij perfect in balans is door de frisheid en de flinke body vanuit het hout. De heerlijke droge en mineralige afdronk zal je nog lang bij blijven.

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
Vanaf € 9,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 11,99
6 flessen € 9,95
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Vignobles La Baume Chardonnay Limoux AOP is een wijn waarvan ik vanaf het eerste moment gecharmeerd was. Een fantastische wijn in de stijl van een exclusieve Meursault, maar dan voor een betaalbare prijs! Daar word je toch blij van?

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: