Proefpakketten

Op zoek naar een proefpakket wijn? Op deze pagina vind je ons assortiment proefpakketten wijn. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Proefpakketten

Items 1-16 van 47

Pagina
1 / 3
Aflopend sorteren

Items 1-16 van 47

Pagina
1 / 3
Aflopend sorteren

Informatie over proefpakketten wijn

Ben je op zoek naar een specifieke wijn, maar kan je maar geen keuze maken? Ga dan voor onze proefpakketten wijn. Zoek je bijvoorbeeld proefpakketten wijn met wijnen uit Spanje of Chili of met wijnen van een bepaalde druif, zoals de Chardonnay of Merlot? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment proefpakketten wijn en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Wat is een proefpakket wijn?

Onze proefpakketten wijn bestaan uit verschillende wijnen, gesorteerd op bijvoorbeeld wijnland, wijnstreek, wijndruif, etc.. Wij bieden proefpakketten wijn aan met drie, vijf of zes flessen wijn voor een voordelige prijs. Allemaal het proberen waard.

Soorten proefpakketten wijn

Wij hebben verschillende proefpakketten in ons assortiment. Denk aan proefpakketten gesorteerd op druivensoort, zoals wijnen van de Merlot, Cabernet Sauvignon en Chardonnay. Ook hebben we proefpakketten met wijnen gesorteerd op wijnstreek, zoals Elzas en Bordeaux. Verder hebben we proefpakketten op smaakprofiel, wijnsoort, wijnland en gelegenheid, zoals barbecuewijnen en kerstwijnen.

Waarom een proefpakket wijn?

Een proefpakket wijn is ideaal als je kennis wil maken met bijvoorbeeld een bepaalde wijnsoort. Ook is het perfect als je een mooie selectie wijn wil hebben. Wij hebben onze proefpakketten wijn namelijk met zorg samengesteld. Ook voor een proeverij thuis is een proefpakket wijn de ideale oplossing.

Een proefpakket wijn is overigens ook leuk om als cadeau te geven én te krijgen.

Ontdek welke wijn je lekker vindt met onze proefpakketten wijn

De verschillende wijnen in een proefpakket wijn kunnen je een goed beeld geven van wat je wel en niet lekker vindt wat betreft wijn. Welke smaak vind je lekker? Welke druif vind je lekker? Welke stijl vind je lekker? Door onze proefpakketten wijn komt je smaak beter tot zijn recht. Wij zorgen voor veel diversiteit in onze proefpakketten wijn.

Bij proefpakketten wijn met een bepaald druivensoort, kom je al snel achter de verschillende stijlen qua druif. Zo kan een wijn van de Chardonnay bijvoorbeeld houtrijping hebben gehad of niet. Daarnaast speelt herkomst van een Chardonnay bijvoorbeeld ook een grote rol.

Kortom: een proefpakket wijn helpt je te ontdekken welke wijnstijl je lekker vindt.

Verbreed je horizon met onze proefpakketten wijn

Als je een wijn lekker vindt, blijf je vaak een beetje hangen bij die wijnstijl. Dat is niet gek, want als iets goed is, is het ook goed. Best jammer eigenlijk, want we weten zeker dat er nog heel veel andere wijn(stijl)en zijn die je lekker vindt. Er zijn nog genoeg onontdekte wijnparels! Een proefpakket wijn is perfect om een andere stijl wijn te ontdekken, als je meer wijnen wil leren kennen!

Proefpakket wijn als geschenk of cadeau

Een proefpakket wijn is een leuk cadeau! Een proefpakket wijn bevat namelijk een mooie selectie wijnen. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Is jouw beste vriend bijvoorbeeld een grote liefhebber van port? Geef hem dan eens een proefpakket port cadeau!

Als je nog aanvullende wensen hebt voor bij een proefpakket wijn, is dat natuurlijk mogelijk. We kunnen de flessen mooi inpakken. Wat nog leuker is, is om de wijnen uit het proefpakket te verpakken in een mooie wijnkist en met een persoonlijke boodschap. Dit ziet er erg chique uit en wij weten zeker dat je de ontvanger hier erg blij mee maakt!

Proefpakket wijn aanbiedingen

Onze proefpakketten wijn bieden wij altijd aan voor een voordelige prijs. We willen namelijk dat je voordelig kennis kan maken en kan genieten van verschillende wijnen. Onze proefpakketten wijn zijn voordelig, omdat we de wijnen tegen de laagste flesprijs aanbieden.

Proefpakket wijn samenstellen

Zit er geen proefpakket bij die jou aanspreekt? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een proefpakket samen te stellen. Hiervoor kun je het beste contact met ons opnemen. We denken graag met je mee!

Onze proefpakketten wijn

Wij hebben de volgende proefpakketten in ons assortiment:

- proefpakket Merlot

- proefpakket Cabernet Sauvignon

- proefpakket Pinot Noir

- proefpakket Malbec

- proefpakket Sauvignon Blanc

- proefpakket Riesling

- proefpakket Pinot Grigio

- proefpakket Grüner Veltliner

- proefpakket Chardonnay

- proefpakket Rhône

- proefpakket Bourgogne Rood

- proefpakket Bourgogne Wit

- proefpakket Provence Rosé

- proefpakket Elzas

- proefpakket Bordeaux

- proefpakket Duitsland

- proefpakket Dessertwijn

- proefpakket Rosé Wijnen

- proefpakket BBQ Wijnen

- proefpakket Stoer & Krachtig Rood

- proefpakket Licht, Elegant & Fruitig Rood

- proefpakket Volrond & Sappig Rood

- proefpakket Strakdroog & Fruitig Wit

- proefpakket Zacht, Tropisch & Fruitig Wit

- proefpakket Vol & Rijk Wit

- proefpakket Frankrijk

- proefpakket Spanje

- proefpakket Italië

- proefpakket Portugal

- proefpakket Chili

- proefpakket Roemenië

- proefpakket NIeuwe Wereld

- proefpakket Primitivo

Online proefpakket wijn kopen

Abels Wijnen staat garant voor kwaliteit. Ons assortiment proefpakketten wijn is met zorg samengesteld. En kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Al onze wijnen bieden wij tegen zeer scherpe prijzen aan. Wij bezorgen de wijn netjes bij je thuis en al vanaf €75,- is verzending gratis. Online wijn kopen is dus extra voordelig bij Abels Wijnen! Naast proefpakketten wijn kan je bij Abels Wijnen ook terecht voor rode wijn, witte wijn, rosé wijn, dessertwijn, Prosecco, Cava, Champagne, Port, relatiegeschenken en cadeaus. Online wijn kopen bij Abels Wijnen: kwaliteit voor een scherpe prijs!