Proefpakket Frankrijk (6 flessen)

Proefpakket met drie rode wijnen, twee witte wijnen en één rosé uit Frankrijk. Verschillend van stijl maar zeker alle zes de moeite waard. Met dit proefpakket waan je je voor even in Frankrijk! Hieronder lees je welke Franse wijnen in dit proefpakket zitten.

Manoir Grignon Cabernet Syrah: een kunststuk uit Zuid-Frankrijk. Deze rode wijn is verbazingwekkend zwoel en zalvend rond met specerijen, pruim en vanille. Manoir Grignon Cabernet Syrah is opvallend breed van smaak. Complex met een hint houtopvoeding.

Manoir Grignon Chardonnay: weelderig wit met tonen van vers exotisch fruit, perzik, meloen, boter en noten en een lichte toets eik. Manoir Grignon Chardonnay is een Franse wijn om direct te plezieren.

Château Boissezon-Guiraud Saint-Chinian AOP: heerlijke rode wijn met veel aroma's van donker rood fruit, zoals kersen, pruimen en bramen. Je ruikt de heerlijke geuren van vanille, te danken aan de opvoeding in houten vaten, en Provençaalse kruiden direct. In de mond is deze wijn zacht en rond. Zachte tannines komen al snel naar voren. De mooie lange afdronk is de kers op de taart.

L'Olivette Merlot: heeft een granaatrode kleur en een zonnig bouquet. Hij is malsrond van smaak. Het karakter van de Merlot, zijn zogenaamde "style velours", samen met de overvloedige zon en rijpheid, heeft gezorgd voor een uitgesproken prettige wijn met voldoende pit.

Haut Poitou Sauvion Sauvignon Blanc: crispy en fris. In de neus bloemige en fruitige tonen. In de mond erg uitgesproken.

Domaine Clavel Régulus Côtes du Rhone Rouge: is dieprood van kleur. Je ruikt de krachtige, maar toch charmante geuren van vers rood fruit en cacao direct. In de mond is deze Franse rode wijn mooi zacht en rond met heel veel vers fruit. De afdronk is lekker lang en zijdezacht.

€ 54,70 € 49,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: