Proefpakket Frankrijk (6 flessen)

Proefpakket met drie rode wijnen, twee witte wijnen en één rosé uit Frankrijk. Verschillend van stijl maar zeker alle zes de moeite waard. Met dit proefpakket waan je je voor even in Frankrijk! Hieronder lees je welke Franse wijnen in dit proefpakket zitten.

Manoir Grignon Cabernet Syrah: een kunststuk uit Zuid-Frankrijk. Deze rode wijn is verbazingwekkend zwoel en zalvend rond met specerijen, pruim en vanille. Manoir Grignon Cabernet Syrah is opvallend breed van smaak. Complex met een hint houtopvoeding.

Manoir Grignon Chardonnay: weelderig wit met tonen van vers exotisch fruit, perzik, meloen, boter en noten en een lichte toets eik. Manoir Grignon Chardonnay is een Franse wijn om direct te plezieren.

Manoir Grignon Pinot Noir: heeft talmende aroma’s van rood fruit zoals framboos, bosvruchten en wat kaneel. De wijn bevat subtiele aardse tonen. Door de lichte hint hout, krijgt deze wijn een iets voller mondgevoel en een toets meer karakter.

XR Viognier: biedt zachte geuren van bloesem, abrikoos en perzik.

Haut Poitou Sauvion Sauvignon Blanc: crispy en fris. In de neus bloemige en fruitige tonen. In de mond erg uitgesproken.

Château Etang des Colombes Bicentenaire: een prachtige rode wijn met een donkere paarse kleur. De neus is kruidig met een vleugje vanille en aroma's van gekonfijt fruit. Heerlijk lang en krachtig in de mond, met fluwelen tannines. Rond en rijk aan rijp fruit.

€ 51,70 € 47,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: