Château Boissezon-Guiraud Saint-Chinian AOP

Château Boissezon-Guiraud Saint-Chinian AOP is een prachtige volle Franse rode wijn met veel aroma's van donker rood fruit, zoals kersen, pruimen en bramen. Je ruikt de heerlijke geuren van vanille, te danken aan de opvoeding in houten vaten, en Provençaalse kruiden direct.

In de mond is deze wijn zacht en rond. Zachte tannines komen al snel naar voren. De mooie lange afdronk is de kers op de taart. Want over kersen gesproken, ook tonen hiervan herken je in de afdronk.

Op het etiket staat Mis en Bouteille au Château, wat betekent dat de wijn is gebotteld op het Château zelf. Zo waarborgt dit wijnhuis van begin tot eind de kwaliteit van deze heerlijke wijn. Château Boissezon-Guiraud Saint-Chinian AOP is een geweldige wijn met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 8,45
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,45
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wist je dat? AOP staat voor Appellation d’Origine Protégée. Dit is een beschermde oorsprongsbenaming. Producten met dit keurmerk zijn binnen een specifiek gebied geproduceerd. AOP is de opvolger van AOC en is de hoogste waardering die een product kan krijgen. Een wijn met een AOP keurmerk voldoet altijd aan een aantal kwaliteitseisen. 

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: