Merlot

Op zoek naar een lekkere wijn van de Merlot? Op deze pagina vind je ons assortiment Merlot wijn. Elke Merlot wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Merlot

Items 1-16 van 53

Pagina
1 / 4
Aflopend sorteren

Items 1-16 van 53

Pagina
1 / 4
Aflopend sorteren

Online Merlot wijn kopen bij Abels Wijnen. U kunt Merlot wijn zowel per fles als per doos bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een Merlot uit de Bordeaux? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Merlot wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Merlot

Kenmerken van Merlot

Merlot is zo'n beetje de belangrijkste druif van het Zuid-Westen van Frankrijk, inclusief de Bordeaux. Eigenlijk kan men Merlot in de Medoc, een deel van het Bordeaux gebied, de eerste minister van de koning Cabernet Sauvignon noemen. Ook in de rest van de wereld is de Merlot een zeer populair druivenras. De grootste wijnen van de Merlot komen toch wel uit St. Emillion, Pomerol.

De smaak van Merlot wijnen

Merlot geeft veel kleur en een zachte ronde textuur aan een wijn. De Merlot staat bekend om zijn aroma's van kersen, pruimen, munt en zwarte bessen. Zijn zachtheid en soepelheid maken hem de ideale partner voor de krachtigere Cabernet Sauvignon. Wijnen van de Merlot druif kunnen goed rijpen.

Merlot is heerlijk te combineren met:
- alle soorten gevogelte
- lamsvlees
- zachte kazen

Online Merlot wijn kopen

Bestel uw Merlot wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!