Cigale Classique Merlot Cabernet Sauvignon

Cigale Classique Merlot Cabernet Sauvignon is een volronde Franse rode wijn met een mooie vineuze afdronk. Vanille, paprika en kruidnagel zul je in de wijn herkennen. We kunnen wel stellen dat deze wijn hét Franse antwoord is op de Nieuwe Wereld. Hij heeft een 'kiss of wood' gehad: hij heeft namelijk vier maanden op nieuw Amerikaans eiken gerijpt. Daarnaast bevat hij een forse dosis rood fruit. Echt een aanrader!

Cigale Classique Merlot Cabernet Sauvignon bestaat voor de helft uit Cabernet Sauvignon en Merlot. De rijpe Cabernet Sauvignon en Merlot druiven rijpen los van elkaar op eikenhout. Na de rijping worden de wijnen geblend. Op die manier behouden de druiven hun eigen karaktereigenschappen en komen ze mooi naar voren in deze rode wijn.

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 7,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 8,99
6 flessen € 7,99
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Het enige wat ik over deze wijn te zeggen heb, is dat je hem echt gedronken moet hebben! Op de één of andere reden stelde ik dat steeds uit voor mezelf. Toen ik uiteindelijk toch besloot om een fles open te trekken, was het eerste gevoel dat er in mij opkwam: spijt! Waarom had ik dit niet eerder gedaan? Dit is echt een 100% genietwijn.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering