Vicente Gandia

Op zoek naar een lekkere wijn van Vicente Gandia? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Vicente Gandia. Elke wijn van Vicente Gandia uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Vicente Gandia

15 Items

Aflopend sorteren

15 Items

Aflopend sorteren

Online wijnen van Vicente Gandia kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijnen van Vicente Gandia zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Vicente Gandia!

Informatie over Vicente Gandia

In 1885 richtte Vicente Gandia het Spaanse wijnhuis Bodegas Vicente Gandia op. De onderneming hield zich bezig met handel van wijn in vaten op de Europese markt. In de jaren zestig werd de derde generatie van de familie wat scepter. Zij zagen nieuwe mogelijkheden voor de verkoop van wijn, maar dan in flessen. In Valencia was de familie Gandia de eerste die dit aanbood. Door de fles kwam de kwaliteit van de wijn ten goede. Andere Bodega’s volgden.

Vicente Gandía komt oorspronkelijk uit Valencia, maar is tegenwoordig ook actief in het noordwesten van Spanje. In Rias Baixas maken zij van de Albariño druif wijnen die tot de beste van Spanje behoren. De filosofie van Vicente Gandia is nog altijd het maken van wijnen die jaar na jaar betrouwbaar van kwaliteit zijn, toegankelijk en goed doordrinkbaar, altijd met een uitzonderlijk prijs-kwaliteitverhouding.

Online wijnen van Vicente Gandia kopen

Koop uw wijnen van Vicente Gandia online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!