Nebla Verdejo Vicente Gandia

Nebla Verdejo Vicente Gandia

Nebla Verdejo: een verrassende Verdejo van Vincente Gandia!

Wat een geweldig glas Spaanse witte wijn is deze Nebla Verdejo Vicente Gandia!

Deze wijn bestaat voor 100% uit Verdejo druiven, een van de meest bekende witte druivensoorten uit Spanje. Hij is afkomstig van het gerenommeerde wijnhuis Vincente Gandia, dat al vier generaties lang prachtige wijnen produceert en inmiddels is uitgegroeid tot de grootste wijnproducent van Valencia en omgeving.

Kleur, geur en smaak van Nebla Verdejo

Als je een glas Nebla Verdejo inschenkt, dan wordt eigenlijk al meteen je interesse gewekt door de prachtige, sprankelende goudgele glans. Als je je neus boven het glas houdt dan zal je tonen van geel fruit zoals peer en meloen, maar ook vers gemaaid gras en zelfs een beetje venkel herkennen. De smaak is zeer aangenaam en mild met verfijnde tonen van tropisch fruit, een beetje vanille en heerlijke frisse zuren. Of je nou op zoek bent naar een lekker wit wijntje voor bij de borrel of als begeleider van een gerecht, Nebla Verdejo zal ongetwijfeld je beste vriend worden!

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
Vanaf € 7,90
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 8,99
6 flessen € 7,90
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Ik zal jullie wat meer over het wijnhuis van deze heerlijke Nebla Verdejo vertellen. Deze Spaanse witte wijn is afkomstig van wijnhuis Vicente Gandia. Al 4 generaties lang worden hier de mooiste wijnen gemaakt. Het wijnhuis Gandia staat bekend om de zuivere en verfijnde kwaliteit van de wijnen. Inmiddels is Vicente Gandia uitgegroeid tot de grootste wijnproducent van Valencia en omgeving en is dit wijnhuis bekroond tot "Best European Winery". Die prijs krijg je natuurlijk niet zomaar, want dit is enkel weggelegd voor de beste wijnhuizen. Ook in deze Nebla Verdejo proef je de kwaliteit waar Vicente Gandia voor staat!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: