José Galo Rueda Verdejo

José Galo Rueda Verdejo

Rating:
100% of 100

José Galo Rueda Verdejo is niet voor niets in het verleden bekroond met een Zarcillo Gold Award! Deze heerlijke wijn heeft een helder groenachtig gele kleur en een elegante neus met tonen van grapefruit. Ook minerale aroma's en hints van anijs spelen een grote rol in de geur. Hij is zinderend fris en splinterend sappig. De smaak heeft een mooi bittertje, kenmerkend voor het edele ras Verdejo. Misschien wel het spannendste Spaanse wit op dit moment!

Jose Galo Rueda Verdejo is al jarenlang onze best verkochte Verdejo. En dat is niet voor niets! Hij is afkomstig uit het Rueda gebied in Spanje. Hier worden de allerbeste Verdejo wijnen gemaakt. Het wijnhuis waar deze frisse witte wijn vandaan komt, is Bodegas Rueda Perez S.A.T. Dit is een familiebedrijf in Pozaldez, Valladolid: het hart van wijngebied Rueda. Hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Resultaat: high-end wijnen met ieder hun unieke finesse. Dit laatste komt vooral door een volledige controle van de vinificatie.

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
€ 8,99 € 7,45
Dit product is direct leverbaar
i
Deze aanbieding geldt nog
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

José Galo Verdejo valt bij velen in de smaak. Ook bij mij. Eén van mijn favoriete Spaanse wijnen. Ik drink hem graag, vooral bij de zelfgemaakte paella van mijn vrouw!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: