Aromo

Op zoek naar een lekkere wijn van Aromo? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Aromo. Elke wijn van Aromo uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Aromo

12 Items

Aflopend sorteren

12 Items

Aflopend sorteren

Online wijn van Aromo kopen bij Abels Wijnen. Je kan wijn van Aromo zowel per fles als per doos bestellen. Koop je een doos wijn? Dan profiteer je van ruim doosvoordeel. Jouw bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Aromo!

Informatie over Aromo wijnen

Aromo is één van de oudste en onafhankelijke familiebedrijven van Chili. De Franse familie Estansen begon in 1922 met Vigna Aromo. Zij zagen direct wat voor potentie Maule Valley had. Ze wisten vanaf het begin dat dit gebied kon leiden tot prachtige wijnen. Ze hadden gelijk ook nog. Het wijnhuis bezit wel meer dan 300 hectare. Hiermee zijn ze als één van de weinige familiebedrijven in Chili in staat om de allerbeste kwaliteitswijnen te leveren.
In 1940 koopt Victor Henriquez Solar, een beroemde Chileense wijnmaker, Vigna Aromo. Arturo en Manuel, zijn zonen, zetten vandaag de dag het bedrijf van hun vader voort. Aromo won niet alleen haar populariteit in Chili, maar ook wereldwijd!

Online wijn van Aromo kopen

Koop jouw wijn van Aromo online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!