Aromo Reserva Privada Malbec D.O. Valle del Maule

Aromo Reserva Privada Malbec D.O. Valle del Maule

Chileense wijn | Maule Valley | Malbec | 2019

Aromo Reserva Privada Malbec DO is een prachtige Chileense rode wijn met een paarsrode kleur. Geuren van gerijpt rood fruit, zoals kersen en aardbeien en specerijen spelen de hoofdrol. In de mond is deze rode wijn intens. De smaken van gerijpt fruit, mokka, koffie en iets van kruiden maken de wijn helemaal compleet. De tannines zijn mooi zacht.

Viña Aromo is niet voor niets uitgeroepen tot "Best Winery of the Year" op de Catad'or World Wine Awards! Catad'Or is de grootste en belangrijkste internationale wijnwedstrijd in Latijns-Amerika. De wedstrijd wordt al 26 jaar in Chili gehouden, sinds 1995.

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 8,45
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,45
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Dat Maule Valley veel potentie heeft, had de oprichter van Viña Aromo in 1922 al in de gaten. En hij had gelijk! In 1936 komt het wijnhuis in handen van de Chileen Victor Henriquez Solar, een bekend druiventeler en vader van de huidige directeuren. Inmiddels is ook de 3de generatie van deze familie werkzaam in dit wijnhuis en is het uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke familiebedrijven van Chili. Met veel passie en toewijding worden bij Viña Aromo de heerlijkste wijnen gemaakt. Die passie proef je ook terug in deze heerlijke Aromo Reserva Privada Malbec.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: