Rode wijnen met diverse smaakprofielen

Op deze pagina vind je ons gehele assortiment rode wijnen met diverse smaakprofielen. Wij hebben voor ieder wat wils, van lichte, elegante rode wijnen tot stoere en krachtige rode wijnen. Elke rode wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Rode wijnen met diverse smaakprofielen

Items 1-16 van 232

Pagina
1 / 15
Aflopend sorteren

Items 1-16 van 232

Pagina
1 / 15
Aflopend sorteren

Er zijn veel verschillende soorten rode wijnen met verschillende smaken. Van een licht en elegante rode wijn tot een zware krachtige rode wijn. Voor sommigen is de keuze zo gemaakt. Voor sommige mensen is het echter een ware zoektocht. Met behulp van onze smaakprofielen, zie je snel welke rode wijn bij jouw smaak past. Onze smaakprofielen vind je hieronder.

Lichte, elegante & fruitige rode wijn

Lichte, elegante en fruitige rode wijnen zijn vaak soepel van structuur en subtiel van smaak. In de geur herken je bergen fruit en wat kruiden. Meer informatie vindt u op onze pagina lichte, elegante en fruitige rode wijnen!

Stoere & krachtige rode wijn

Stoere en krachtige rode wijnen zijn vaak intens van smaak en hebben een lange afdronk. Ze hebben veel geuren van fruit, kruiden en specerijen. In de rijpere wijnen komen vaak tonen van leer en tabak naar voren. Meer informatie vindt u op onze pagina stoere en krachtige rode wijnen!

Volronde & sappige rode wijn

Volronde en sappige rode wijnen zijn vaak zacht en tegelijkertijd krachtig van smaak. Geuren van bramen, hout, vanille en kruiden komen mooi naar voren. Meer informatie vindt u op onze pagina volle, ronde en sappige rode wijnen!