El Castilla Syrah

Spaanse wijn | Vin d'espagne | Syrah | 2022

Rating:
100% of 100

Kleur, geur en smaak van El Castilla Syrah

El Castilla Syrah is een verrassing in het glas. Met haar robijnrode kleur, weet je al precies hoe laat het is. 

Wat een verrukkelijke geur heeft deze Spaanse rode wijn! Zodra je de fles ontkurkt, komen de heerlijke geuren van bramen en rijpe kersen je al tegemoet. Ook zal je wat lichte kruiden, een beetje zwarte peper en wat dropjes herkennen in de geur.

Ook in de smaak is El Castilla Syrah groots! Hij heeft een mooie volle aanzet en zachte nuances van verse bramen en kersen, toffee, kruiden, een beetje peper en chocolade. Deze Spaanse krachtpatser moet je echt geprobeerd hebben!

El Castilla Syrah rijpt minimaal zes maanden in houten fusten. Door de houtrijping ontwikkelen zich nog meer smaken en aroma's in de wijn en krijgt de wijn meer diepgang.

Hierbas Locas Syrah: tweelingbroer van de El Castilla Syrah, maar dan voordeliger!

De razendpopulaire El Castilla Syrah is een groot succes. En dat is niet voor niets. Maar onze tip: probeer de Hierbas Locas Syrah eens! De Hierbas Locas wijnen zijn vrijwel geheel hetzelfde als de El Castilla wijnen. Het enige verschil is dat de Hierbas Locas wijnen een stuk voordeliger zijn. Ontdek de Hierbas Locas wijnen zelf...

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 8,15
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,15
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

El Castilla Syrah is werkelijk een alleskunner! Heb je wild op het menu staan? Drink deze wijn er dan eens bij en je zult versteld staan!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: