El Castilla Viura Chardonnay

Spaanse wijn | Vin d'Espagne | Chardonnay & Viura | 2022

Kleur, geur en smaak van El Castilla Viura Chardonnay

El Castilla Viura Chardonnay is een Spaanse witte wijn met een mooie goudgele kleur en groene reflecties. Zodra de wijn geschonken wordt, ruik je expressieve geuren van veel geel rijp fruit, zoals perzik en ananas, aangevuld door een toets vanille.

Ook in de smaak zal je een mooie combinatie van deze aroma's herkennen. Tonen van rijpe, tropische vruchten walsen langs je smaakpapillen. Deze wijn is mooi in balans. De afdronk is lekker lang en bevat lichte tonen van hout, dankzij houtrijping.

Hierbas Locas Viura Chardonnay: tweelingbroer van El Castilla Viura Chardonnay, maar dan voordeliger!

De razendpopulaire El Castilla Viura Chardonnay is een groot succes. En dat is niet voor niets. Maar onze tip: probeer de Hierbas Locas Viura Chardonnay eens. De Hierbas Locas wijnen zijn vrijwel geheel het zelfde als de El Castilla wijnen. Het enige verschil is dat de Hierbas Locas wijnen veel voordeliger zijn. Ontdek de Hierbas Locas wijnen zelf...

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
Vanaf € 8,15
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,15
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

El Castilla Viura Chardonnay is gemaakt van een ideale blend van 2 topdruiven. Allereerst de welbekende Chardonnay, een Internationale allrounder die gegarandeerd een succes is. Daarnaast is er gebruik gemaakt van de inheemse Vuira druif. Deze druif levert milde wijnen met een fijn kruidje op. De Viura en Chardonnay hebben hun krachten gebundeld en vormen samen een dreamteam. En dat proef je!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: