El Castilla

Op zoek naar een lekkere wijn van El castilla? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van El Castilla. Elke wijn van El Castilla uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

El Castilla

2 Items

Aflopend sorteren
 1. El Castilla Syrah

  El Castilla Syrah

  Stoere & krachtige Spaanse rode wijn. De wildwijn bij uitstek! ..Lees meer

  Rating:
  100%
  Vanaf € 8,15
 2. El Castilla Viura Chardonnay

  El Castilla Viura Chardonnay

  Spaanse witte wijn, gemaakt van de Chardonnay en Viura druif die samen een dreamteam vormen! ..Lees meer

  Vanaf € 8,15

2 Items

Aflopend sorteren

Online wijn van El Castilla kopen bij Abels Wijnen. Je kan wijn van El Castilla zowel per fles als per doos bestellen. Koop je een doos wijn? Dan profiteer je van ruim doosvoordeel. Jouw bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van El Castilla!

El castilla wijnen: tweelingbroers van de Hierbas Locas wijnen

De razendpopulaire El Castilla wijnen zijn een groot succes. En dat is niet voor niets. Sinds kort mogen wij de betaalbare tweelingbroers welkom heten: de wijnen van Hierbas Locas. De Hierbas Locas wijnen zijn vrijwel geheel het zelfde als de El Castilla wijnen. Het enige verschil is dat de Hierbas Locas wijnen veel voordeliger zijn. Ontdek het zelf...

Informatie over El Castilla wijnen

Op 800 meter in de hoogte, midden in Spanje, kom je wijnhuis El Castilla tegen. Het wijnhuis werd in de jaren zestig door lokale telers opgericht. Heel wat jaren verder, is het bedrijf met 300 werknemers uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Het bedrijf heeft vooral geïnvesteerd in technologieën die zorgen voor constante kwaliteit in de wijn. De wijnen van El Castilla zijn van velen favoriet en wij snappen helemaal waarom!

Online wijn van El Castilla kopen

Koop jouw wijn van El Castilla online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!