Lenotti

Op zoek naar een lekkere wijn van Lenotti? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Lenotti. Elke wijn van Lenotti uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Lenotti

2 Items

Aflopend sorteren

2 Items

Aflopend sorteren

Online wijnen van Lenotti kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijnen van Lenotti zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Lenotti!

Informatie over Lenotti

In het vriendelijke noordoosten van Italië, aan de oevers van het Gardameer en dicht bij het plaatsje Bardolino, ligt het wijndomein van de familie Lenotti. De geschiedenis van Lenotti gaat terug tot aan het jaar 1906. In die periode stond het wijnhuis bekend om de productie van Bardolino Classico. In de daarop volgende jaren hield Lenotti zich met name bezig met de productie van wijnen van lokale druivensoorten en bevoorraden zij de talrijke bottelaars uit de regio. Hierdoor steeg de productie van hoogwaardige wijnen voortdurend. Na diverse investeringen en renovaties is de familie Lenotti zich volledig gaan toeleggen op het gehele proces van druif tot een schitterend eindproduct voor de verwende wijnconsument. En dat is te merken want de passie van de wijnmakers van Lenotti is in elke wijn te proeven!

Op dit moment wordt het wijnhuis nog altijd gerund door de familie Lenotti. Alle familieleden zijn betrokken bij het bedrijf: Vader Giancarlo (oenoloog, productieleider en facilitair supervisor), moeder Marina (sales manager voor de binnenlandse markt), en hun zoon Claudio (export manager). De familie Lenotti heeft de beschikking over een flink aantal eigen wijngaarden in de volgende regio's: 'Le Folaghe' in Lugana, 'Le Crosare' in Valpolicella Classico, 'La Pra' en 'Vigna la Giare' in Bardolino Classico.

Online wijnen van Lenotti kopen

Koop uw wijnen van Lenotti online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!