Kaiken

Op zoek naar een lekkere wijn van Kaiken? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Kaiken. Elke wijn van Kaiken uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Kaiken

4 Items

Aflopend sorteren
 1. Kaiken Estate Chardonnay Unoaked

  Kaiken Estate Chardonnay Unoaked

  Een heerlijke frisse en fruitige Argentijnse witte wijn, afkomstig van een toonaangevend wijnhuis! ..Lees meer

  Vanaf € 9,70
 2. Kaiken Estate Malbec

  Kaiken Estate Malbec

  Heerlijke Argentijnse rode wijn van een succesvol wijnhuis! Fruitig, krachtig en mooi in evenwicht. ..Lees meer

  Vanaf € 9,70
 3. Kaiken Ultra Chardonnay Kaiken Ultra Chardonnay

  Kaiken Ultra Chardonnay

  Heerlijke volle en fruitige Argentijnse witte wijn. Afkomstig van een topwijnhuis! Winnaar van 91 punten tijdens de International Wine & Spirit Competition. ..Lees meer

  Vanaf € 16,45
 4. Kaiken Ultra Malbec Kaiken Ultra Malbec

  Kaiken Ultra Malbec

  Argentijnse rode wijn van topkwaliteit. Afkomstig van een vooraanstaand wijnhuis. Lekker krachtig en fruitig. Viel op tijdens de International Wine & Spirit Competition. ..Lees meer

  Vanaf € 16,45

4 Items

Aflopend sorteren

Informatie over Kaiken

De prachtige wijnen van Kaiken zijn afkomstig van een zeer succesvol en vooraanstaand Argentijns wijnbedrijf. Het wijnhuis Kaiken bevindt zich in Mendoza, ten oosten van het Andes gebergte. De naam Kaiken komt van 'Caiquén'. Dit is een wilde gans die veel voorkomt rondom het Andesgebergte. De eigenaar van het in 2002 opgerichte wijnhuis, Aurelio Montes, zag deze ganzen regelmatig heen en weer vliegen. Zo is de naam Kaiken geboren. De wijnen van Kaiken zijn stuk voor stuk pronkstukken. Ze zijn niet alleen lekker, maar staan ook voor topkwaliteit.

Wij hebben de volgende Kaiken wijnen in ons assortiment:
- Kaiken Estate Malbec
- Kaiken Estate Chardonnay Unoaked
- Kaiken Ultra Malbec
- Kaiken Ultra Chardonnay

Online wijn van Kaiken kopen

Koop jouw wijn van Kaiken online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!