Kaiken Ultra Chardonnay

Kaiken Ultra Chardonnay

Kaiken Ultra Chardonnay is een echt pareltje uit Mendoza, Argentinië. Dat blijkt maar weer uit het feit dat deze Argentijnse witte wijn 91 punten heeft gewonnen tijdens de International Wine & Spirit Competition.

Deze Chardonnay heeft een prachtige goudgele kleur. Als je goed kijkt, zie je een lichtgroene rand. Als je je neus in het glas steekt, komen expressieve tonen van ananas, perzik en tropische vruchten naar voren. Ook ruik je iets van vanille en boter.

In de mond valt op hoe intens deze wijn is. Zeer aangenaam en mooi in balans. De fijne zuren komen mooi naar voren. Lekker fruitig en vol.

Deze wijn is gemaakt van 100% Chardonnay druiven. Ze worden met zorg geselecteerd en met de hand geplukt. Uiteindelijk rijpt de wijn voor een jaar in Frans eikenhouten barriques. Vandaar de mooie volle tonen.

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
Vanaf € 16,45
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 19,45
3 flessen € 16,45
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Het wijnhuis Kaiken is zich erg bewust van het milieu en klimaat en bereidt zich daarom ook voor op biodynamische wijnbouw. Op dit moment werkt het bedrijf zo groen als mogelijk. In 2020 kreeg het wijnhuis een sustainable label. Kaiken Ultra Chardonnay is dus een bewuste keuze...

Hoe waardeert u dit product?


Waardering