Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Rosé de Pressée

Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Rosé de Pressée: een reis door Côtes de Gascogne

Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Rosé de Pressée nodigt je uit voor een reis door de weelderige wijngaarden van de beroemde wijnstreek Côtes de Gascogne. Met een harmonieuze blend van Cabernet Sauvignon en Merlot belooft deze wijn een heerlijke en verfrissende ervaring te worden. 

Kleur, geur en smaak van Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Rosé de Pressée

Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Sauvignon Blanc heeft een mooie lichtroze kleur. Je wordt overweldigd door fruitige geuren van aardbeien, kersen en frisse citrus.

Uitgebalanceerd tot de laatste slok, mogen we wel zeggen. Het begint met verfrissend fruit. Lekker fris in de mond. Al snel weet deze rosé wijn jouw smaakpapillen goed te imponeren. Een nieuwe nummer één om dit jaar van te genieten!

Rose: licht en fris Rose: licht en fris
Vanaf € 6,75
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 7,99
6 flessen € 6,75
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Rosé de Pressée heeft een mooie lichtroze kleur. Dat komt, omdat het proces 'presseé' is toegepast. Dit houdt in dat de druiven na de oogst direct zorgvuldig worden geperst. Het sap en de schillen komen hierbij nauwelijks in contact, waardoor er dus ook nauwelijks kleur wordt afgegeven. Het resultaat is een frisse en lichte rosé wijn.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: