Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Sauvignon Blanc

Vignoble Ferret Sauvignon Blanc: een echte genietwijn

Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Sauvignon Blanc is een smaakvolle Franse witte wijn. Drink deze wijn met asperges en je zal versteld staan!  Een echte genietwijn die niet al te moeilijk is want hij is lekker doordrinkbaar. Hij zal je keer op keer verrassen!

Kleur, geur en smaak van Vignoble Ferret Sauvignon Blanc

Een verrassing in het glas. Dat is deze witte wijn van Ferret. Hij heeft een heldere citroengele kleur. Als de geuren van exotisch fruit, zoals grapefruit, lychee en passievrucht je tegemoet komen, merk je hoe aromatisch de wijn is. Verder kom je ook de typische geuren van de Sauvignon Blanc tegen. Wat dacht je van buxus en kruisbes?

Na een slok snap je helemaal waarom we deze wijn 'een verrassing in het glas' noemen. Hij is lekker fris met heerlijke fruitige citrustonen, maar bevat weinig zuren. Verder herken je ook rijp geel fruit in de smaak. Dit zorgt voor een mooie balans en totale harmonie in de mond. Heerlijke aspergewijn!

Wit: zacht, tropisch en fruitig Wit: zacht, tropisch en fruitig
Vanaf € 6,75
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 7,99
6 flessen € 6,75
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Sauvignon Blanc is afkomstig uit het zuid-westen van Frankrijk. Hier worden voornamelijk witte wijnen gemaakt. In dit gebied speelt de Atlantische Oceaan een grote rol. Er hierst hier een zeeklimaat wat inhoudt dat het voorjaar vrij nat is en de rest van jaar koel en zonnig. Perfect voor de Sauvignon Blanc druiven om hier te gedijen!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: