Proefpakket strakdroog & fruitig wit (6 flessen)

Proefpakket met zes heerlijke strakdroge en fruitige witte wijnen. Verschillend qua herkomst, maar alle zes meer dan de moeite waard. Wijnen die direct plezieren, wijnen die naar meer doen verlangen. Proef en laat je verrassen door deze overheerlijke wijnen. Hieronder lees je welke wijnen in dit proefpakket zitten.

Signature Montplo Ugni Blanc - Colombard: een droge witte wijn met aroma's van grapefruit en een tint van citrus. Verder heeft deze witte wijn tonen van frisgroene appel en een licht exotisch bouquet.

José Galo Rueda Verdejo: heeft een helder groenachtig gele kleur. Een elegante neus met fruit, grapefruit, minerale aroma's, met hints van anijs. Hij heeft een licht bittere smaak.

Norbert Schmelzer Grüner Veltliner Classic: deze Oostenrijkse witte wijn heeft een lichte citroengele kleur met groene tinten. In de neus vind je aroma's van rijpe grapefruit en wilde kruiden, waar witte peper op een prettige manier naar voren komt. Ook in de smaak komen de tonen van specerijen fijntjes terug.

Le Tufare Pinot Grigio: een spannende witte Italiaanse wijn. Fris en crispy zijn wel de rode draad van deze wijn. Frisse geuren van limoen, witte nectarine en appel blijven je lang bij. Die zelfde frisheid komt ook weer terug in de smaak. Hierin proef je veel citrus en veel rijpheid. Super lekker, Fris, maar overigens toch mooi in balans!

L'Olivette Blanc Colombard-Sauvignon: een Franse witte wijn met een groenstuivende geur. Frisse groene appels, met een exotische ondertoon, een ‘sancerre’ stijl. Een ware trouvaille voor diegene die wit wilt drinken met een pure smaak.

Manoir Grignon Sauvignon Blanc: stuivend van de limoen, Granny Smith en kruisbessen. Uitdagende en gloedvolle aroma's met een sappig mondgevoel.

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
€ 51,35 € 48,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: