Proefpakket strakdroog & fruitig wit (6 flessen)

Proefpakket met zes heerlijke strakdroge en fruitige witte wijnen. Verschillend qua herkomst, maar alle zes meer dan de moeite waard. Wijnen die direct plezieren, wijnen die naar meer doen verlangen. Proef en laat je verrassen door deze overheerlijke wijnen. Hieronder lees je welke wijnen in dit proefpakket zitten.

Signature Montplo Ugni Blanc - Colombard: een droge witte wijn met aroma's van grapefruit en een tint van citrus. Verder heeft deze witte wijn tonen van frisgroene appel en een licht exotisch bouquet.

José Galo Rueda Verdejo: heeft een helder groenachtig gele kleur. Een elegante neus met fruit, grapefruit, minerale aroma's, met hints van anijs. Hij heeft een licht bittere smaak.

Khipu Sauvignon Blanc: is mooi zuiver en rond met in de geur passievrucht en grapefruit en wat mineralige tonen.Hij heeft een prachtige zuurgraad met indrukken van citrus, kruisbes, grapefruit en gemaaid gras.

Lupo Nero Bianco: heeft een aangenaam zuurtje, medium body en citrus en noten in de afdronk. Heeft een rijke smaakbeleving in de mond en een zachte mineralige neus.

L'Olivette Blanc Colombard-Sauvignon: een Franse witte wijn met een groenstuivende geur. Frisse groene appels, met een exotische ondertoon, een ‘sancerre’ stijl. Een ware trouvaille voor diegene die wit wilt drinken met een pure smaak.

Manoir Grignon Sauvignon Blanc: stuivend van de limoen, Granny Smith en kruisbessen. Uitdagende en gloedvolle aroma's met een sappig mondgevoel.

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
€ 41,20 € 38,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: