Proefpakket vol, vettig & rijk wit (6 flessen)

Zes heerlijke witte wijnen met het smaakprofiel vol, vettig & rijk. Alle zes de wijnen zijn meer dan de moeite waard. Geniet van elke slok! Deze zes witte volle en rijke wijnen zijn samengesteld als ideale proefpakket. Lekkere wijnen bij bijvoorbeeld kipfilet, of gewoon te drinken met vrienden en familie! Hieronder lees je welke wijnen in dit proefpakket zitten.

Manoir Grignon Chardonnay: een weelderige witte wijn met tonen van vers exotisch fruit, perzik, meloen, boter, noten en een lichte toets van eikenhout.

XR Vermentino: bevat aroma's van lindebloesem, peer en meloen maar altijd met een frisgroene ondertoon.

XR Chardonnay: heeft een lichte houtrijping ondergaan en blijft desondanks toch fris. Is zacht en vol van smaak met boterachtige noten en grapefruit aroma's.

El Castilla Viura Chardonnay: zodra de wijn geschonken wordt, ruik je expressieve geuren met tonen van geel rijp fruit. Denk aan perzik, ananas en tonen van vanille. In de smaak vind je een mooie combinatie van aroma's. Deze Spanjaard is mooi in balans, heeft een lange afdronk en bevat lichte tonen van hout.

Khipu Sauvignon Chardonnay: bevat mooie tonen van tropisch fruit. Denk hierbij aan ananas en mango. Deze witte wijn is in de mond mild droog en heeft een volle structuur.

Sun Gate Chardonnay: heeft heldere, lichtgeel met gouden accenten. In de neus erg aromatisch. Bevat tonen van ananas, witte bloemen en peer. In de mond tonen van witte peer en vanille.

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
€ 42,70 € 39,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Zes mooie wijnen samengesteld als ideale proefpakket. Lekkere wijnen bij bijvoorbeeld kipfilet, of gewoon te drinken met vrienden en familie! 

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: