Appalina Cabernet Sauvignon Alcohol Free

Vanaf € 4,95

Availability: Op voorraad, vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis!

€ 5,95
  • Vanaf per fles
  • 1 fles€ 5,95
  • 6 flessen€ 4,95
Appalina Cabernet Sauvignon Alcohol Free
Voor wie graag wijn drinkt maar vanwege zwangerschap, medicijngebruik, dieet, deelname aan verkeer of welke ander reden ook (even) geen alcohol drinkt, is alcoholvrije wijn een goed alternatief.

Appalina Cabernet Sauvignon Alcohol Free heeft een intense donkerrode kleur. Vooral geuren van kersen en bessen vallen direct op. Ook een fijn kruidje komt hierin terug. De aanwezige tannines zijn mooi in balans. De lange afdronk maakt de wijn helemaal af.

Met de ontwikkeling van nieuwe technieken zijn grote stappen gezet in kwaliteitsverbetering van alcoholvrije wijn. Met de modernste techniek wordt de alcohol uit de wijn verwijderd door de wijn vacuüm te trekken. Dit proces vindt plaats op lage temperatuur wat kwaliteit, bouquet en smaak zeer ten goede komt. Met deze moderne methode blijven namelijk de karaktereigenschappen van de druivensoorten beter behouden. Nog een voordeeltje: alcoholvrije wijn bevat zo'n 66% minder calorieën dan wijn met alcohol. Appalina Cabernet Sauvignon Alcohol Free is een echte aanrader als je op zoek bent naar een alcoholvrije wijn!

Kleur en type Rood: volrond en sappig
Land Italië
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Serveertip Appalina Cabernet Sauvignon Alcohol Free is heerlijk bij verschillende soorten rood vlees.
Afsluiting Schroefdop
Alcoholpercentage 0,1%
Inhoud fles 0,75l

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Waardering

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: