Pizzolato Alcohol Free Sparkling Organic Piccolo (0,2L) Pizzolato Alcohol Free Sparkling Organic Piccolo (0,2L)

Pizzolato Alcohol Free Sparkling Organic Piccolo (0,2L)

Biologische wijn | Vegan wijn | Alcoholvrije wijn | Italiaanse wijn | Verschillende witte druiven

Pizzolato Alcohol Free Sparkling Organic is een alcoholvrije bubbel! Perfect om van te genieten als je geen alcohol kan/mag drinken, maar toch wilt genieten van een glaasje wijn of gezellig mee wilt proosten. Dit kleine flesje bevat 0,2 liter wijn. Hier schenk je ongeveer twee glazen wijn uit.

Deze biologische en vegan wijn uit Veneto is gemaakt van witte druiven, afkomstig van de wijngaarden van Pizzolato.

Als deze wijn wordt geschonken, trekken de fijne belletjes in het glas al snel je aandacht. Hij is mooi helder van kleur. Aromatische en fruitige geuren komen al snel naar voren.

Als je een slok hebt genomen, word je verrast door smaken van bloemen, wit fruit en appel. Heerlijke wijn zonder alcohol, van hoge kwaliteit!

Naast dat deze bubbel steengoed is, trekt ook de fles direct je aandacht. Hij staat erg mooi op tafel en uiteraard is het een perfect en stijlvol wijncadeau!

Bubbels: droog Bubbels: droog
Vanaf € 3,50
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 4,50
6 flessen € 3,50
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Pizzolato Alcohol Free Sparkling Organic is afkomstig van een echt familiebedrijf: Cantina Pizzolato. Al vijf generaties lang maken zijn prachtige - inmiddels biologische en vegan - wijnen. Zij zijn erg bewust bezig met duurzaamheid. Dat blijkt ook uit hun multi use flessen. Laten we voorop stellen dat de flessen echt een lust voor het oog zijn. Ze zijn zo ontworpen dat de lege flessen ook nog kunnen hergebruikt om er bijvoorbeeld nog een kandelaar of lamp mee te maken.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: