Vignobles La Baume Muscat de St. Jean de Minervois AOC (0,5l)

Vignobles La Baume Muscat de St. Jean de Minervois AOC: een prachtige ontdekking uit Languedoc-Roussillon

Deze heerlijke zoete Franse witte wijn is een prachtige ontdekking uit de Languedoc-Roussillon. Zoet en lekker verfrissend. Op de smaaknotities kwamen wij superlatieven tekort. Verantwoordelijk voor deze prachtige wijn is wereldberoemde Domaine de la Baume. Dit wijnhuis is een belangrijk en groot vooraanstaand wijnhuis uit de Languedoc in Frankrijk.

Kleur, geur en smaak van Vignobles La Baume Muscat de St. Jean de Minervois AOC

We nemen een groot glas en zien daarin een goud gele kleur. Als je goed kijkt, zie je mooie groene highlights. Hij heeft een intense neus met fruit. Heel veel vers fruit.

In de smaak geeft deze Vignobles La Baume Muscat de St. Jean de Minervois AOC frisse en krachtige aroma's van vijgen. Hij is lekker levendig, gebalanceerd en lekker zoet. In de afdronk is het pure liefde, zacht en vol met veel diepgang.

Wit: zoet Wit: zoet
Vanaf € 10,75
Helaas, dit artikel is uitverkocht. Scroll op deze pagina naar beneden voor goede alternatieven!
i
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Van Per fles
1 fles € 99,00
3 flessen € 10,75
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Een paar jaar geleden hadden mijn vrouw Floor en ik een uitnodiging gekregen van de eigenaar van dit fantastische wijnhuis. Hier hebben wij met eigen ogen kunnen aanschouwen met hoeveel passie en liefde de wijnen van La Baume gemaakt worden. En die passie proef je terug in de wijnen!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: