Feudo Arancio Passiari

Feudo Arancio Passiari

Italiaanse wijn | Sicilië | Syrah & Nero d'Avola | 2022

Rating:
100% of 100

Feudo Arancio Passiari is een warme en zwoele Italiaanse rode wijn, gemaakt van de Syrah en de Nero d'Avola. Deze combi is een match made in heaven!

Als je de wijn inschenkt, zie je een dieprode wijn met paarse reflecties. Uit het glas komen geuren vrij van rijpe kersen, bramen, pruimen, tabak, cacao en zoete specerijen. Eenmaal in de mond is hij heerlijk zacht en proef je zachte fruittonen van bramen, pruimen en kersen. Tonen van pure chocolade, vanille en cederhout maken de wijn af.

De rijpe tannines geven deze wijn een aangename zachtheid en de mooie zuren ernaast zorgen voor een perfecte balans. Feudo Arancio Passiari is een heerlijke Siciliaan die al snel je hart weet te stelen!

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 8,50
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 10,99
6 flessen € 8,50
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

De winery van Feudo Arancio is ontworpen met respect voor de Siciliaanse tradities, de omgeving en de natuur. Duurzaamheid heeft alle aandacht: van zonnepanelen tot reductie in het gebruik van chemische middelen en met focus op recycling. De wijnen zijn harmonieus, karaktervol en weerspiegelen het temperament en de kenmerken van Sicilië: de zon, de zee en de natuur. Dat proef je ook terug in deze heerlijke Feudo Arancio Passiari.

Door de jaren heen, heeft Feudo Arancio, terecht, veel prijzen ontvangen! Zo ook deze rode wijn. Hij is winnaar van een gouden medaille op de Berliner Wein Trophy 2020.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: