Feudo Arancio Vermentino Sicilia DOC

Feudo Arancio Vermentino Sicilia DOC

Feudo Arancio Vermentino is een Italiaanse witte wijn, afkomstig van Sicilië. De Vermentino druif voelt zich fijn aan de kust omdat hij daar kan genieten van een fris zeebriesje en daar houdt hij van! Het is dus niet verwonderlijk dat deze druif zo goed gedijt aan de kust van het eiland Sicilië.

Als je een glas inschenkt, dan zie je een mooie lichtgele kleur met iets van groene reflecties. De geuren van deze wijn zijn erg aromatisch. Hierin herken je iets van kamille, venkel, citrus en eucalyptus. Na al een slok zul je je verbazen hoe lekker fris, maar ook vol en rijk deze Feudo Arancio Vermentino is. Mooi in balans dus. De wijn wordt afgesloten met een klein bittertje en een iets ziltige smaak.

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
€ 9,99 € 7,95
Dit product is direct leverbaar
i
Deze aanbieding geldt nog
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

De winery van Feudo Arancio is ontworpen met respect voor de Siciliaanse tradities, de omgeving en de natuur. Duurzaamheid heeft alle aandacht: van zonnepanelen tot reductie in het gebruik van chemische middelen en met focus op recycling. De wijnen zijn harmonieus, karaktervol en weerspiegelen het temperament en de kenmerken van Sicilië: de zon, de zee en de natuur. Dat proef je ook terug in deze heerlijke Feudo Arancio Vermentino.

Door de jaren heen, heeft Feudo Arancio, terecht, veel prijzen ontvangen!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: