Feudo Arancio Chardonnay Sicilia DOC

Feudo Arancio Chardonnay Sicilia DOC is een heerlijke Italiaanse witte wijn.

Eerst even een weetje. Wijnproducent Feudo Arancio is van Mezzacorona uit Alto Adige, in het Noorden van Italië. Dat betekent ook dat men dus in dat verre en hete Sicilië juist die frisheid, lage alcohol en dat lekkere sappige element opzoekt. Dat zijn ze nou eenmaal gewend! Slechts een deel van de wijn rijpt op oud Frans eiken, dus de frisse accenten blijven toch aanwezig. 

Feudo Arancio Chardonnay heeft een mooie strogele kleur. Intense tropische geuren bereiken al snel je neus. Denk aan tonen van ananas. Ook iets van vanille en acaciahoning herken je. Deze Chardonnay is lekker vol in de mond, met een klein zuurtje erdoorheen. Perfect, als je het ons vraagt. Mooi elegant en lekker doordrinkbaar!

Wit: zacht, tropisch en fruitig Wit: zacht, tropisch en fruitig
Vanaf € 7,35
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 8,99
6 flessen € 7,35
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

De winery van Feudo Arancio is ontworpen met respect voor de Siciliaanse tradities, de omgeving en de natuur. Duurzaamheid heeft alle aandacht: van zonnepanelen tot reductie in het gebruik van chemische middelen en met focus op recycling. De wijnen zijn harmonieus, karaktervol en weerspiegelen het temperament en de kenmerken van Sicilië: de zon, de zee en de natuur. Dat proef je ook terug in deze heerlijke Feudo Arancio Chardonnay.

Door de jaren heen, heeft Feudo Arancio, terecht, veel prijzen ontvangen!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: