Feudo Arancio Nero d'Avola Sicilia DOC

Feudo Arancio Nero d'Avola Sicilia DOC

Italiaanse wijn | Sicilië | Nero d'Avola | 2021

Feudo Arancio Nero d'Avola Sicilia DOC is een Italiaanse rode wijn, uit Sicilië.

Als je een glas van deze wijn inschenkt dan valt meteen de diep robijnrode kleur op. Zodra je je neus boven het glas houdt dan komen de heerlijke geuren van allerlei fruit je tegemoet: rode besjes, kersen, wilde aardbeien en granaatappel. Ook zal je tonen van kruiden en vanille herkennen in de neus. Deze laatste twee heeft deze rode wijn te danken aan de houtlagering op Franse vaten die zes maanden heeft geduurd.

Als je een slok neemt, dan proef je ook weer veel rood fruit, casis en tegelijkertijd kruiden en specerijen, afkomstig van de houtrijping. De zachte, fluwelige tannines maken de wijn zwoel en soepel. De afdronk is lang en zacht. Feudo Arancio Nero d'Avola is een heerlijke Siciliaan die je van begin tot eind zal plezieren!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 6,65
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 8,99
6 flessen € 6,65
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

De winery van Feudo Arancio is ontworpen met respect voor de Siciliaanse tradities, de omgeving en de natuur. Duurzaamheid heeft alle aandacht: van zonnepanelen tot reductie in het gebruik van chemische middelen en met focus op recycling. De wijnen zijn harmonieus, karaktervol en weerspiegelen het temperament en de kenmerken van Sicilië: de zon, de zee en de natuur. Dat proef je ook terug in deze heerlijke Feudo Arancio Nero d'Avola.

Door de jaren heen, heeft Feudo Arancio, terecht, veel prijzen ontvangen!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: