Wijntips

Nieuwe wijnen april 2024

11 Apr 2024

Vernieuwing vinden wij belangrijk. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe wijnen om ons assortiment mee uit te breiden. Wij zien het als een uitdaging om de beste pareltjes eruit te vissen.

Ook dit keer is dat weer gelukt! Zo hebben we ons assortiment uitgebreid met een aantal spectaculaire wijnen. Een greep van onze nieuwe aanwinsten vind je in dit bericht.

Ice wijnen van Pol Rémy

De Ice wijnen van Rol Rémy komen uit de Bourgogne. Ze zijn fruitig, verfrissend en zeer elegant. Ook bevatten ze een subtiel zoetje. De Ice wijnen van Pol Rémy zijn gebotteld in een fles met een prachtig design. De wijnen zijn gemaakt van druiven, afkomstig van prestigieuze wijngaarden. Deze uitzonderlijke Franse bubbels van Pol Rémy weerspiegelen de essentie van de Franse wijncultuur. Ze zijn een unieke mix van traditie én innovatie.

De wijnen van Pol Rémy zijn Ice bubbels. Dit houdt in dat ze perfect zijn om koud te drinken, dus met ijsklontjes in het wijnglas. De wijnen bevatten een subtiel zoetje, wat ervoor zorgt dat de wijn bij een lage temperatuur op smaak blijft en krachtig genoeg is als het ijs smelt. 

Pol Rémy Ice

Pol Rémy Ice een witte bubbel met een heldere kleur. Hij bevat geuren van bloemen, fruit en een vleugje honing. In de mond is hij lekker fris van een gebalanceerd zuurgraad en subtiel zoetje. Een lekkere witte bubbel.

Pol Rémy Ice Rosé

Pol Rémy Ice Rosé heeft een lichtroze kleur met paarse tinten. Hij bevat fijne bubbeltjes met geuren van vers rood fruit, framboos, aardbei, kersen en delicate bloemen. Ook komt een kruidje mooi naar voren. In de mond is hij lekker fris en fruitig.

Wijnen van Robert Vic

De wijnen van Robert Vic zijn razend populaire wijnen van hoge kwaliteit. We hebben ons assortiment uitgebreid met een witte wijn en een rosé van dit hoogstaande wijnhuis. Beide wijnen hebben een Qualenvi-certificaat. Dit is een kwaliteitslabel dat waarborgt dat er wordt voldaan aan de hoogste normen wat betreft hygiëne, kwaliteit en milieuzorg. De witte wijn van Robert Vic heeft ook een HVE-certificaat (Haute Valeur Environnementale). Dit keurmerk is tot stand gekomen door het Franse ministerie van landbouw. Het doel is om duurzame landbouw te bevorderen.

Robert Vic Delicate Blanc

Robert Vic Delicate Blanc is een toegankelijke, maar uitgesproken wijn. Hij heeft een mooie heldere kleur en geuren van bloesem, rijp fruit, munt en lichte houttonen. In de mond is de wijn lekker zacht, rond en vol met aroma’s van geel fruit en milde zuren.

Robert Vic Delicate Rosé 

Robert Vic Delicate Rosé is een fantastische rosé wijn met een heldere en bleke zalmroze kleur. Hij bevat geuren van rijp en sappig rood fruit en grapefruit. In de mond is hij lekker verfrissend en kom je smaken tegen van rijp fruit en iets mineraligs.

Wijnen van Hierbas Locas

De Hierbas Locas wijnen zijn wijnen die je niet teleurstellen. Deze Spaanse wijnen zijn hebben (deels) houtrijping gehad, waardoor de wijn nóg meer diepgang krijgt. De druiven van de Hierbas Locas wijnen worden met de hand geplukt. Elke tros wordt nauwkeurig gecontroleerd. Alleen de beste druiven worden geselecteerd voor deze wijnen. Hierbas Locas wijnen zijn dus wijnen van kwaliteit!

De Hierbas Locas wijnen zijn een aanwinst voor ons assortiment. Het zijn de tweelingbroers van de El Castilla wijnen. De wijnen van Hierbas Locas zijn vrijwel geheel hetzelfde als de El Castilla wijnen. Het enige verschil is dat de Hierbas Locas wijnen veel voordeliger zijn. Probeer ze nu!

Hierbas Locas Syrah

Hierbas Locas Syrah is een echte krachtpatser. Het is de wildwijn bij uitstek. Hij heeft een robijnrode kleur en geuren van bramen en rijpe kersen. Ook proef je lichte kruiden, zwarte peper en wat drop. In de mond heeft deze rode wijn een volle aanzet. Je proeft zachte tonen van verse bramen en kersen, toffee, kruiden, iets van peper en chocolade.

Hierbas Locas Viura Chardonnay

Hierbas Locas Viura Chardonnay heeft een goudgele kleur met groene reflecties. Hij heeft expressieve geuren van geel rijp fruit, zoals perzik en ananas. Ook ruik je een toets vanille.  In de mond proef je iets van rijpe, tropische vruchten. Deze wijn is mooi in balans en heeft een lange afdronk.

Le Tufare Pinot Grigio Blush Rosé Terre Siciliane IGT

Le Tufare Pinot Grigio Blush Rosé Terre Siciliane IGT is een blush rosé, gemaakt van Pinot Grigio druiven. Hij heeft een mooie lichtroze kleur met aantrekkelijke geuren van aardbei, citroen, nectarines, meloen en jonge blaadjes. In de mond is hij lekker verfrissend. Hij bevat veel fruitige tonen met iets mineraligs.

Dominio Imperfetto Perfectly Imperfect Organic Rosé

Perfectie bestaat niet, maar Dominio Imperfetto Perfectly Imperfect Organic Rosé bewijst het tegendeel. Deze biologische rosé wijn heeft een lichtroze kleur. Vriendelijke geuren van rood fruit, zoals aardbei en kers, bloemen en een vleugje kruiden verleiden je al snel. In de mond is deze rosé wijn ongelooflijk fris en perfect in balans. Ook de afdronk is heerlijk fris en ontzettend uitnodigend.

We hebben regelmatig nieuwe wijnen. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk dan ons assortiment nieuwe wijnen.

Wijntips bij dit bericht:
  1. Robert Vic Delicate Rosé Robert Vic Delicate Rosé

    Robert Vic Delicate Rosé

    Deze Franse rosé wijn is een succesnummer van Maison Robert Vic. Een publiekslieveling. Aromatisch en verfrissend. ..Lees meer

    Vanaf € 8,50
  2. Hierbas Locas Viura Chardonnay

    Hierbas Locas Viura Chardonnay

    Tweelingbroer van El Castilla Viura Chardonnay, maar dan goedkoper! Spaanse schone. Lekker aromatisch en vol. ..Lees meer

    Vanaf € 7,45
  3. Hierbas Locas Syrah

    Hierbas Locas Syrah

    Tweelingbroer van El Castilla Syrah, maar dan goedkoper! Stoere en krachtige wildwijn. ..Lees meer

    Vanaf € 7,45
  4. Robert Vic Delicate Blanc Robert Vic Delicate Blanc

    Robert Vic Delicate Blanc

    Franse witte wijn van hoge kwaliteit van Maison Robert Vic. Toegankelijk en uitgesproken. Rond en vol met milde zuren. ..Lees meer

    Vanaf € 8,50
  5. Le Tufare Pinot Grigio Blush Rosé Terre Siciliane IGT

    Le Tufare Pinot Grigio Blush Rosé Terre Siciliane IGT

    Plezierige blush rosé. Lekker fris en fruitig. Een schitterende toevoeging aan de unieke Le Tufare lijn. ..Lees meer

    Vanaf € 6,45
  6. Perfectly Imperfect Organic Rosé Perfectly Imperfect Organic Rosé

    Dominio Imperfetto Perfectly Imperfect Organic Rosé

    Perfectie bestaat niet, maar deze biologische rosé wijn komt er dichtbij in de buurt. Lekker fris met bergen rood fruit. ..Lees meer

    Vanaf € 14,99