Dominio Imperfetto Perfectly Imperfect Organic Rosé

Dominio Imperfetto Perfectly Imperfect Organic Rosé

Dominio Imperfetto Perfectly Imperfect Organic Rosé: imperfect is ook perfect!

Perfectie bestaat niet, maar deze Italiaanse rosé wijn komt er dichtbij in de buurt! De schoonheid van Abruzzo en de wijsheid van de wijnmakers laten met Dominio Imperfetto Perfectly Imperfect Organic Rosé zien wat voor moois je in je glas kan schenken

Kleur, geur en smaak van Dominio Imperfetto Perfectly Imperfect Organic Rosé

Dominio Imperfetto Perfectly Imperfect Organic Rosé is een bewuste keuze voor liefhebbers van een frisse rosé. 

Deze biologische blush rosé wijn heeft een mooie lichtroze kleur. Als de glazen dop, ook wel vinolock, van de fles gaat, geurt hij vriendelijk naar rood fruit, zoals aardbei en kers, bloemen en een vleugje kruiden. Het nodigt zo uit dat je snel een slok neemt.

Eenmaal in de mond aangekomen, wordt eerst de tong gestreeld met tonen van rood fruit. Hij is ongelooflijk fris en perfect in balans. Ook de afdronk is heerlijk fris en ontzettend uitnodigend.

Rose: licht en fris Rose: licht en fris
Vanaf € 14,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 16,99
3 flessen € 14,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wijnstreek Abruzzo, ook wel Abruzzen, grenst in het oosten aan de Adriatische Zee. Ook al is Abruzzo één van de kleinere wijnstreken, de kwaliteit is er zeker niet minder om. 

Abruzzo staat bekend om haar goede (kwaliteits)wijnen. Je vindt hier vooral rode wijnen, maar ook veel witte en rosé wijnen. Ze hebben elk hun eigen karakter. Eén ding is zeker: met wijnen uit Abruzzo haal je de zon in huis. 

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: