Pizzolato Spumante d'Italia Rosé Organic

Pizzolato Spumante d'Italia Rosé Organic

Pizzolato Spumante d'Italia Rosé Organic is een mousserende wijn uit Veneto waar je geen genoeg van kan krijgen. Deze bubbel is gemaakt van biologisch geteelde Raboso en Glera druiven. 

Laten we even voorop stellen dat deze rosé bubbel van hoge kwaliteit is! Hij heeft een mooie zalmroze kleur. Tijdens het inschenken van de wijn ontkom je niet aan de bloemige geuren. Ook iets van kersen herken je in de geur.

Na een slok merk je hoe aromatisch deze spumante is. Hij is lekker fruitig. Je proeft iets van kers, aardbei en framboos. Hij is lekker fris en redelijk zacht. 

Niet alleen de wijn is geweldig, ook de fles mag er wezen. Hij staat erg mooi op tafel en uiteraard is het een perfect en stijlvol wijncadeau!

Bubbels: droog Bubbels: droog
Vanaf € 8,75
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
3 flessen € 8,75
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Pizzolato Spumante d'Italia Rosé Organic is afkomstig van een echt familiebedrijf: Cantina Pizzolato. Al vijf generaties lang maken zijn prachtige - inmiddels biologische en vegan - wijnen. Zij zijn erg bewust bezig met duurzaamheid. Dat blijkt ook uit hun multi use flessen. Laten we voorop stellen dat de flessen echt een lust voor het oog zijn. Ze zijn zo ontworpen dat de lege flessen ook nog kunnen hergebruikt om er bijvoorbeeld nog een kandelaar of lamp mee te maken.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: